Beats pregătește primele căști fără fire: PowerBeats Pro au ajuns online

Beats pregătește primele căști fără fire: PowerBeats Pro au ajuns online

Din momentul în care Apple a achizionat brandului Beats de la Dr. Dre și Jimmy Iovine, au fost lansate doar upgrade-uri incrementale la portofoliul de căști și boxe al companiei. PowerBeats Pro vor fi primele căști complet noi.

În 2019, majoritatea creatorilor de soluții audio, mai mult sau mai puțin de top, au lansat căști in-ear complet fără fire. Acestea sunt foarte atrăgătoare, deși, există riscul cât se poate de real să le pierzi mult mai ușor, una din căști sau amândouă. Apple este deja lider de piață în acest domeniu prin lansarea primei sale perechi de căști AirPods. Săptămâna trecută, a fost lansată și a doua generație a popularei perechi de căști, cu câteva upgrade-uri importante.

În luna aprilie, dacă se dovedesc a fi corect informațiile desprinse din recent lansatul iOS 12.2, ar trebui să se lanseze oficial și primele căști complet fără fire cu sigla Beats. Acestea vor urma designul clasicelor PowerBeats ajunse la generația a treia, cu mențiunea că versiunea Pro nu va avea un cablu între casca stângă și cea dreaptă.

La fel ca AirPods, noile PowerBeats Pro se vor livra împreună cu o carcasă discretă ce se poate încărca prin intermediul unui cablu Lightning, la fel ca orice iPhone din ultimii ani. Căștile vor avea un design sport și un sistem de prindere după ureche care ar trebui să asigure fixarea în timpul sesiunile de alergare sau alte forme de efort.

Probabil, la fel ca AirPods 2, vor veni la pachet cu chipsetul wireless H1 care facilitează împerecherea rapidă cu iDevice-uri și Mac-uri. Va fi însă interesant de văzut dacă, la fel ca AirPods vor fi compatibile în mod oficial doar cu terminale Apple. Dacă acest scenariu se adeverește, ar fi primele căști Beats ce nu pot fi folosite în tandem cu un Android.

În ceea ce privește prețul, până la lansarea oficială, nu putem decât să speculăm. Cel mai probabil, va gravita în jurul valorii de 200 de dolari sau aproximativ 175 de euro, la fel ca AirPods 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: