Sims se transformă într-un serial TV cu premii de 100.000 de dolari: unde îl găsești

Sims se transformă într-un serial TV cu premii de 100.000 de dolari: unde îl găsești

Sims este unul dintre cele mai populare jocuri video din toate timpurile, iar peste câteva zile, se va transforma într-un ”reality” show cu premii fabuloase.

The Sims Spark’d este un nou show televizat care va avea premiera pe 17 iulie pe un post TV american, TBS. Acest detaliu de fond contează însă mai puțin, având în vedere că nu ai acces la grila de programe din SUA. Important este că fiecare episod nou va ajunge pe YouTube la aproximativ o săptămână după difuzare pe canalul BuzzFeed Multiplayer, complet gratuit.

Dintr-un punct de vedere, acest show pare perfect pentru secolul online în care mai puțini oameni joacă jocuri video, decât să se uite la alții cum se joacă. Partea incredibilă este că pentru 12 pasionați de Sims, noul The Sims Spark`d reprezintă o șansă să câștige până la 100.000 de dolari, o valoare deloc neglijabilă.

Deși în teorie vorbim de un reality show, acțiunea se va petrece în universul virtual The Sims 4, iar fiecare participant va trebui să îndeplinească niște sarcini creative. Scopul final este de a realiza ”cele mai originale personaje, lumi și povești”.

În cazul în care ești pasionat să-i privești pe cei care au făcut o carieră din Sims 4, s-ar putea să cunoști câțiva dintre indivizii care vor participa, cel puțin după pseudonim. Doctor Ashley și Xmiramira sunt doar două astfel de nume.

Competiția va fi jurizată de cântăreața Tayla Parx, care și-a împrumutat în trecut vocea unor personaje din Sims. Tot la masa juriului se vor afla producătorul și creatorul BuzzFeed Kelsey Impicciche și Dave Miotke (SimGuruNinja) de la compania Maxis, dezvoltatorul jocului. Emisiunea va fi prezentată de Rayvon Owen, un fan înrăit al seriei Sims și fost finalist American Idol.

Conceptul pentru show-ul TV a fost creat de EA împreuncă cu Eleague și divizia de gaming din cadrul BuzzFeed.