31 mart. 2020 | 11:28

Șerban Pavlu și alți actori români celebri au făcut un serial online în care discută de problemele care ne stresează pe toți

ACTUALITATE
Șerban Pavlu și alți actori români celebri au făcut un serial online în care discută de problemele care ne stresează pe toți

Pe timp de pandemie, mulți artiști și-au mutat activitatea online, iar acest nou serial românesc este unul dintre exemple.

Mai mulți actori celebri români vor face parte dintr-un nou serial, dar care va fi difuzat doar pe internet. Printre aceștia, se numără Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase și Nadiana Sălăgean. Aceștia vor juca rolurile unor actori care trebuie să facă față izolării la domiciliu. De fapt, serialul va fi difuzat cub forma unei videoconferințe între cele cinci personaje și fiecare comunică cu ceilalți din fața unui laptop, de la el de acasă.

Procesul nu este unul deosebit de complicat. Actorii primesc scenariul, repetă pe aceeaşi platformă pe care şi filmează. Crearea unui episod durează aproximativ două zile. Pentru episodul pilot, de vineri seară, şi cel mai lung, actorii au repetat trei zile.

Despre ce e noul serial online românesc și unde îl poți vedea

În esență, fiecare personaj va fi încadrat într-o tipologie. Şerban Pavlu va fi în rolul unui ipohondru, Marius Manole în rolul unui conspiraţionist care crede că termometrele îţi controlează viaţa, Nadina Sălăgean va juce rolul unei femei care crede în stele şi cărţi, dar are şi pile la spitalul de urgenţă ca să facă rost de un pat la Terapie Intensivă, în avans, cum vrea ipohondrul grupului. Vlad Zamfirescu joacă rolul unui actor interesat de aspectul fizic, gata să păcălească poliţia ca să mai alerge puţin prin parc pentru a nu se îngrăşa, iar Carmen Tănase, care şi-a acceptat statutul de actriţă casnică pentru moment, este înţeleapta grupului.

Primul episod din Discutabil, noul serial online românesc, este disponibil deja pe YouTube. Îl poți vedea aici:

Al doilea episod va avea premiera marți, 31 martie, la ora 22:00, pe același canal de YouTube. Primul sezon va avea, în total, 12 sezoane.

Regia este semnată de Vlad Zamfirescu, iar scenariul este scris de Alexandru Popa.