Am văzut primele episoade din Umbre, sezonul 3, ca să-ți spun la ce să te aștepți

Am văzut primele episoade din Umbre, sezonul 3, ca să-ți spun la ce să te aștepți

Umbre e serialul ăla românesc produs de HBO, care urmărește viața complicată a lui Relu, un taximetrist care ajunge să lucreze pentru interlopi. Scris și regizat de Bogdan Mirică, serialul a ajuns la al treilea sezon, care va debuta pe 20 noiembrie pe HBO și HBO Go. Am văzut primele două episoade înainte de lansare oficială. Și o să-ți spun la ce să te aștepți.

Dacă ai văzut primele două sezoane din Umbre, atunci ești familiarizat cu personajele. Relu e actorul principal, interpretat de Șerban Pavlu. Relu era, în primele sezoane, un taximetrist cu o familie formată dintr-o soție și doi copii, băiat și fată. Numai că la umbra activității, mai făcea niște chestii mai puțin legale. Lucra pentru Căpitanu’, un influent om al lumii mafiote din București.

Ei bine, în sezonul 3 nu o să-l mai vezi pe Relu conducând un taxi. A trecut la o altă mașină și se ocupă numai de activitățile mai puțin ilegale. Îți mai aduci aminte ultima scenă din sezonul 2? Cea în care Relu și Emilian, polițistul aflat pe urmele, stau de vorbă pe canapea? Suna cam așa:

La ce să te aștepți de la Umbre, sezonul 3

Sezonul 3 continuă cam în aceeași notă. Emilian, polițistul atipic caută să-l prindă pe Relu și pe restul găștii și le întinde tot felul de capcane. Da, Emilian e la fel „nonconformist” în abordare și se folosește de propriile metode. Un rol important în următoarele șapte episoade din Umbre îl joacă, însă, Nico. Face și jocul mafiei, dar și jocul Poliției. Cum și dacă poate duce până la capăt acest joc dublu o să afli singur.

Frâiele echipei lui Căpitanu’  par să fie acum preluate de Nicu, cel căruia i se adresează lui Căpitanu’ cu „fratelo” și care se laudă că e școlit în „pârnăile din Occident”. Pe lângă activitățile ilegale pe care le face, Relu mai trebuie să se ocupe și de propria familie, care se destramă.

Soția sa, Gina, devine tot mai apropiată de alt bărbat, relația fiicei sale cu fiul lui Căpitanu’ scârțâie, iar Chuckie e evitat. Câ tot veni vorba de Chuckie: este fabuloasă scena în care Sabin merge la antrenorul de înot al puștiului și „îl roagă” să-l primească înapoi pe copil la antrenamente. Măcar pentru acel dialog savuros și tot trebuie să te apuci și de Umbre, sezonul 3. 

Al treilea sezon din „Umbre” va avea șapte episoade și va fi regizat și scris tot de Bogdan Mirică, cel care s-a ocupat și de primele două sezoane. De data asta, Mirică este și producător executiv, după cum au explicat cei de la HBO.

Umbre, sezonul 3 - HBO și HBO Go

În rolurile principale apar aceiași Şerban Pavlu – Relu Oncescu, Maria Obretin – Gina Oncescu, Laurenţiu Bănescu – Emilian, Andreea Vasile – Nico, Costel Caşcaval – Nicu, Doru Ana – Căpitanu, Mădălina Craiu – Magda, Gabi Huian – Teddy, Dan Hurduc – Chuckie, Mihai Călin – Sebastian, Ştefan Velniciuc – Nea Puiu, Sergiu Costache – Sabin, Augustin Viziru – Romică, Vitalie Bantaş – Paganel, dar și câteva personaje noi.

Producătorii executivi HBO Europe sunt Steve Matthews, Johnathan Young, Antony Root, iar Alina David este producător HBO Europe.

Umbre, sezonul 3, apare pe HBO Go pe 20 noiembrie. Ca o premieră, ar trebui să știi că toate cele șapte episoade vor fi disponibile încă din prima zi pe platformă. 

Până când va debuta sezonul al treilea din „Umbre”, îți las mai jos trailerul oficial:

Citește și: