Se întâmplă în toate magazinele Lidl: ofertele pe care românii le-au așteptat tot anul

Se întâmplă în toate magazinele Lidl: ofertele pe care românii le-au așteptat tot anul

LIDL România reușește iar să-i surprindă din nou pe clienții săi din toată țara, magazinele sale din toate zonele fiind pregătite să-i primească pe români cu ceva ce chiar ei au cerut.

Cei de la LIDL nu au ignorat cererile românilor cu privire la includerea în oferta curentă a unor produse vestimentare cu branding-ul lanțului de supermarket-uri, și iată ca acestea sunt într-un final disponibile pentru toată lumea.

Retailerul a inclus astfel în magazinele sale din toată România celebrii pantofi de sport care au și culorile tricolorului pe ei. Acești pantofi de sport sunt foarte apreciați pe Facebook de către români, iar după un concurs făcut acum câteva săptămâni, sunt puși la vânzare.

Mai mult decât atât, cei de la LIDL au inclus în oferta lor și tricouri, șosete, sau papuci de casă, astfel că orice fan înrăit al lanțului de supermarket-uri poate cumpăra toate produsele acum.

LIDL România are pantofii sport creați cu un design atât de interesant, încât orice patriot se poate mândri cu ei, întrucât au doar culorile regăsite și pe tricolor. De 1 decembrie sunt perfecți pentru purtat pe afară. De asemenea, pe website-ul celor de la LIDL vei găsi întreaga colecție de îmbrăcăminte și încălțăminte cu branding propriu.

LIDL face un concurs interesant

Mai mult, Lidl România a făcut de curând un nou anunț pentru toți clienții săi din toată țara. Retailerul a decis să ofere gratuit ceva ce foarte mulți s-ar bucura să primească, în special în această perioadă din an.

Mai exact, cei de la Lidl România colaborează cu Favorina pentru un concurs foarte interesant care vine și cu o serie de premii pe care nu le vedem în mod obișnuit la multe dintre lanțurile de magazine din țara noastră.

Lidl România are la vânzare produsele Favorina de ceva vreme, iar cei care decid să le cumpere se vor bucura și de o serie de surprize pe măsura așteptărilor pe care le au de la ele.

Citește și: