Lidl le dă gratis și toți românii au șanse. Cum pui mâna pe ele?

Lidl le dă gratis și toți românii au șanse. Cum pui mâna pe ele?

Lidl România face un nou anunț incredibil pentru toți clienții săi din toată țara, Retailerul a decis să ofere gratuit ceva ce foarte mulți s-ar bucura să primească, în special în această perioadă din an.

Mai exact, cei de la Lidl România colaborează cu Favorina pentru un concurs foarte interesant care vine și cu o serie de premii pe care nu le vedem în mod obișnuit la multe dintre lanțurile de magazine din țara noastră.

Lidl România are la vânzare produsele Favorina de ceva vreme, iar cei care decid să le cumpere se vor bucura și de o serie de surprize pe măsura așteptărilor pe care le au de la ele.

Astfel, Lidl Și Favorina au pregătit zeci de premii foarte interesante pe care le oferă clienților din toată țara care aleg să cumpere produsele care sunt disponibile în supermarketuri. Trebuie să știi, de asemenea, că există o gamă foarte variată din care să alegi ce vrei.

Cum participi la concursul Lidl

Lidl le oferă românilor, împreună cu cei de la Favorina, posibilitatea de a câștiga cinci camere foto Polaroid Originals, un mixer de bucătărie, zece aparate pentru făcut clătite și 15 vouchere în valoare de o sută de lei.

Pentru a participa la tragerea la sorți, clienții trebuie să cumpere de la Lidl produse în valoare de minimum 60 de lei, printre care să se regăsească și unul de la Favorina.

Retailerul va extrage câștigătorii acestui concurs peste câteva luni. Mai multe cumpărături făcute în magazinele Lidl România aduc și mai multe șanse de câștig pentru toți cei care vor să participe.

Lanțul de magazine le cere tuturor românilor să își înscrie bonurile fiscale de la cumpărături în cadrul site-ului său pentru a fi înscriși în concurs, așa că nu uita să faci și acest pas după ce termini cumpărăturile. Apoi, să speri la tot ce-i bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: