Schimbarea din Fortnite care o să-l facă și mai popular: ce caută Mandalorian și Baby Yoda în joc

Schimbarea din Fortnite care o să-l facă și mai popular: ce caută Mandalorian și Baby Yoda în joc

Fortnite era oricum unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului. O actualizare iminentă îi amplifică și mai mult relevanța culturală, prin asocierea cu universul Star Wars.

Cei de la Epic Games încep să aibă o concurență din ce în ce mai acerbă când vine vorba de shooter-ele de tip Battle Royale. La început, a fost vorba doar de PUBG, dar acum discutăm de Call of Duty Warzone, Apex Legends, Fall Guys și nu numai. În acest univers din ce în ce mai aglomerat, creatorii Fortnite fac un efort supraomenesc pentru a-l menține relevant.

Cel mai recent eveniment din Fortnite, ancorat în universul Marvel, a adus la un loc 15,3 milioane de jucători în același timp, în timp ce alți 3,4 milioane au urmărit evenimentul pe YouTube și Twitter. Ca referință, Galactus a fost învins cu ajutorul lui Iron Man, Thos și a multor, multor autobuze.

În Fortnite tocmai a început sezonul 5 și continuă capitolul doi din marea epopee a universului fantastic, începând cu momentul în care partea centrală a hărții a fost distrusă. Jonesy este responsabil cu salvarea sursei de energie din joc, Zero Point, motiv pentru care, a apelat la câteva personaje cât se poate de faimoase la ora actuală, The Mandalorian și Baby Yoda. Acestora li se alătură niște eroi cel puțin ciudați, Mancake, de exemplu, este realizat din clătite stivuite.

Datorită schimbărilor aduse hărții după ultimul eveniment, câteva puncte de interes din primul sezon au revenit în actualitate, Viking Ship și Durr Burger. În final, jocul a beneficiat de o transformare interesantă care va ține în continuare viu interesul fanilor.

Citește și: