13 ian. 2020 | 12:10

Samsung S20 apare în imagini neoficiale care confirmă schimbările

ACTUALITATE
Samsung S20 apare în imagini neoficiale care confirmă schimbările

Samsung S20 ar urma să fie prezentat pe 11 februarie. Până atunci, avem primele imagini neoficiale cu telefonul. Și, odată cu ele, designul despre care s-a tot vehiculat e confirmat.

Samsung a pregătit un eveniment Unpacked pentru 11 februarie. Sunt așteptate noul telefon pliabil și Samsung S20. Cel din urmă ar fi disponibil în trei versiuni cu prețuri similare modelelor din 2019. Surpriza mai mare ar fi camera foto de pe cel mai bun model: 108 megapixeli cu performanță mai ridicată când nu-i suficientă lumină.

Imaginile apărute acum confirmă câteva dintre trăsăturile seriei Samsung S20. Spre deosebire de alți ani, compania n-ar mai insista cu ecrane foarte curbate. Apoi, camera de selfie ar fi ca la Galaxy Note 10, pe mijlocul ecranului. Nu în ultimul rând, modulul foto-video de pe spate ar fi încadrat într-un dreptunghi, cam ca la Google Pixel 4.

Samsung S20 imagini neoficiale

De ce Samsung S20 și nu Samsung S11?

Producătorul ar denumi telefoanele din acest an Samsung S20. Dat fiind că telefonul încă n-a fost lansat, motivele sunt incerte. Dar, dincolo de-a marca anul 2020 cu Samsung S20, se prea poate ca producătorul să treacă la această denumire ca să transmită mesajul că-i un telefon cu totul nou, cu totul inovator.

Dacă ar fi un Samsung S11, utilizatorii ar putea avea senzația că-i actualizarea modelului de anul trecut. Dacă-i S20, ar putea crede, ceva mai îndreptățit, că e mult mai bun. Din punct de vedere hardware, telefonul e promițător. E suficient să ții cont și de specificațiile și designul pe care S10 Lite și Note 10 Lite le au deja. Vorbim, în principal, de-o baterie de 4.500 mAh, o premieră pentru Samsung.

Astfel, telefonul car fi disponibil în trei versiuni: 6,2 inci, 6,7 inci și 6,9 inci. Toate telefoanele ar fi 4G și 5G. E de așteptat să fie menținută strategia de denumire din 2019: S20e, S20 și S20 Plus. Cât despre preț, cel mai ieftin Samsung S20 ar fi 800 de euro. Cel mai scump ar fi peste 1.100 euro.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele