31 mart. 2020 | 15:44

Samsung a anunțat cum îți repari telefonul cât ești izolat la domiciliu

ACTUALITATE
Samsung a anunțat cum îți repari telefonul cât ești izolat la domiciliu

Samsung a venit cu o idee excelentă pentru românii care au nevoie să-și ducă telefonul la service. Compania sprijină îndemnul de stat acasă și-are o soluție utilă.

Samsung tocmai a anunțat că, dacă întâmpini probleme cu telefonul, trimit pe cineva să-l ridice, să-l repare și să ți-l returneze. Ca să se întâmple asta, trebuie să suni la unul dintre următoarele numere de telefon: 08008 726 78 64 sau *8000. Programezi reparația și gata.

6 explicații de la Samsung

Samsung susține că oamenii săi sunt disponibili 24/7 pentru programări. Chiar dacă stai acasă, poți suna la orice oră de luni până duminică pentru problemele întâmpinate cu telefonul tău. Nu știu de pe ce suni, dar sper că o poți face de pe telefon.

Discuți cu operatorul și el îți va pune câteva întrebări despre telefon și îți va solicita câteva date personale (nume, prenume, adresă de mail, adresa fizică etc.).

Se face apoi verificarea garanției. Dacă este în garanție și defectul este acoperit, colectarea și reparația sunt gratuite. Dacă telefonul nu mai este în garanție, vor fi percepute costuri suplimentare (transport, costul reparației). Vei fi informat cu privire la acestea fie de operatorul Samsung, fie de personalul din centrul service autorizat Samsung.

Accepți termenii de colectare. Samsung spune că nu trebuie să îți faci griji privind preluarea, chiar dacă ești din București sau din țară.

Pregătești pachetul și aștepți.

În fine, detalii privind ora și data colectării le vei primi prin intermediul operatorului. Dacă ești din București, un curier special de la centrul service autorizat Samsung va veni pentru a prelua pachetul, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00– 18.00.

Dacă nu ești din București, coletul va fi preluat de un curier extern și va ajunge, de asemenea, într-un centru service autorizat. Vei primi pe adresa de mail comunicată AWB-ul prin care vei putea urmări statusul comenzii.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele