S-a găsit înlocuitor de Uber Eats: serviciul surpriză care debutează în România

S-a găsit înlocuitor de Uber Eats: serviciul surpriză care debutează în România

Uber Eats iese din România pe 3 iunie. Dar un alt rival intră deja pe piața din România, ca să-i ia locul.

Bolt a anunțat că, oficial, intră cu serviciul de livrat mâncare în România. Bolt Food va debuta în București. Cu ocazia lansării nu se percepe nicio taxă de livrare (în limita unei distanțe de 4 km), clienții plătind doar pentru mâncarea comandată.

Cum comanzi mâncare de la Bolt?

Bolt-Food-Delivery

Dacă până acum erai obișnuit doar cu partea de transport, ei bine, acum mâncarea va fi transportată. Ca să comanzi, descarci aplicația, vezi restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare.

Pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

În acest moment, comenzile pot fi plasate la peste 100 de restaurante în București, iar pe parcurs, noi restaurante vor fi adăugate frecvent în aplicație, printre ele fiind atât mari rețele internaționale, cât și restaurante românești de top.

În prezent, livrarea este posibilă pe o rază de 8 km de la locul comenzii în aria de livrare, iar aceasta va fi extinsă în curând.

Ca extindere, Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori în peste 35 de țări la nivel global. Bolt Food a fost lansat pentru prima dată în Estonia, în luna august 2019, serviciul fiind disponibil acum în 13 țări.

În cazul Uber Eats, care nu va mai funcționa în România de la începutul lunii iunie, compania a transmis la momentul anunțului că decizia se bazează pe o analiză detaliată a rezultatelor de business într-o piață competitivă pentru livrarea de mâncare. În prezent, pe lângă Uber Eats, ai la dispoziție Glovo, foodpanda, Takeaway și alte câteva servicii mai mici prin care poți primi mâncare acasă. Totodată, sunt restaurante care oferă propriile servicii de livrare, cum ar fi pizzeriile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: