Revolut te ajută să-ți înveți copilul cum să-și cheltuiască mai bine alocația

Revolut te ajută să-ți înveți copilul cum să-și cheltuiască mai bine alocația

Revolut vine cu o funcție nouă pentru a te ajuta să-ți inveți copilul să-și cheltuiască banii cu cap. Se numește Revolut Junior și iată ce face, concret.

Revolut e o companie de tip fintech care s-a dezvoltat în ultima vreme. E prezentă și-n România, unde a atins numărul de un milion de utilizatori. Printre ei te afli, probabil, și tu.

Acum, nu vrea să-i targeteze doar pe adulți, ci și pe copii. A venit cu un nou produs destinat celor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Se numește Revolut Junior, e o nouă aplicație, care care se conectează direct cu aplicația deținută de părinte.

Ce e Revolut Junior și cum funcționează

Noul sistem este unul destul de simplu, dar se poate dovedi eficient: părinții sau reprezentanții legali ai copiilor, care sunt și utilizatori Revolut, pot crea un cont Junior în numele copilului. Apoi, minorul poate descărca aplicația Revolut Junior și poate, de asemenea, să ceară și un card Junior.

Noua aplicație oferă un set limitat de caracteristici cu o interfață împărțită în două categorii – ai profilul și ai numărul contului. Copiii pot vedea o listă de tranzacții în timp real și-și pot configura setările. Tot ce vor face acolo, însă, va fi  monitorizat de părinți.

Aceștia pot controla cheltuielile copiilor, dar pot transfera și bani imediat. Părinții pot accesa, de asemenea, solduri și tranzacții și pot dezactiva unele caracteristici card. Spre exemplu, pot opri plățile online sau pot alege să primească notificări atunci când un copil utilizează cardul.

Revolut are, la nivel mondial, peste 10 milioane de utilizatori. Și acum vrea să se adreseze și celor care au copii.  Aplicația Junior e disponibilă, deocamdată, doar în Marea Britanie, dar e posibil să ajungă curând și-n România.

Recent, fintech-ul anunța și o nouă funcție pentru utilizatori. E vorba de cumpărarea de aur, direct din aplicație.