05 mart. 2020 | 15:55

RCS-RDS încearcă piața de streaming. Ce serial poți vedea în martie pe Digi Online

ACTUALITATE
RCS-RDS încearcă piața de streaming. Ce serial poți vedea în martie pe Digi Online

Dacă ai folosit sau nu aplicația Digi Online, RCS-RDS îți dă acum un motiv s-o ai la îndemână. A pregătit pentru martie un serial care va fi disponibil doar în această aplicație.

Din 6 martie, Digi | RCS-RDS va difuza, în aplicația Digi Online, serialul Numele Trandafirului. Astfel, ai acces înainte de difuzarea pe TV la acest show. Serialul, difuzat în premieră digital națională, va fi disponibil prima dată pentru utilizatorii înregistrați din România ai site-ului Digi Online. AMC îl va difuza în premieră națională la TV, la o lună distanță, pe 6 aprilie, cu episoade duble în fiecare săptămână.

Cum a ajuns RCS-RDS să încerce piața de streaming prin Digi Online

La cum arată demersul de acum, probabil că RCS-RDS va mai încerca ceva similar în viitor, cu alte producții care ajung mai târziu pe TV. În cazul de față, e vorba și de un parteneriat cu AMC pentru difuzarea în format HD (încă din 20 februarie).

La ce te poți aștepta de la acest serial? Dacă ești familiar cu ce-a scris Umberto Eco, n-ai cum să fi ratat Numele Trandafirului. Acum, serialul bazat pe romanul cu același nume este pentru prima dată disponibil în România, sub forma unei premiere digitale, pentru utilizatorii înregistrați pe platforma Digi Online.

Toate episoadele producției vor fi disponibile de la data de 6 martie 2020.

Serialul este o co-producție italo-franco-germană. Are opt episoade a câte 52 de minute. Regia este semnată de Giacomo Battiato, urmărind romanul cu același nume al lui Umberto Eco, ce a înregistrat vânzări în peste 50 milioane de exemplare.

Acțiunea din serialul Numele Trandafirului difuzat de RCS-RDS pe Digi Online este plasată în nordul Italiei, în anul 1327. Părintele franciscan William din Baskerville (John Turturro), urmat de tânărul novice Adso din Melk (Damian Hardung), ajung la o mânăstire izolată din Alpi pentru a participa la o dispută privind sărăcia, între reprezentanții Ordinului Franciscan și papalitate, la Avignon.

La sosirea în abație, cei doi sunt implicați într-un lanț de decese misterioase; în timp ce William și Adso anchetează și caută criminalul, sunt ei înșiși vânați de inchizitorul lipsit de milă, Bernardo Gui (Rupert Everett), care îi persecută pe cei ce îl critică pe Papă. De fapt, obiectivul său este să termine Ordinul Franciscan de unul singur și, astfel, William din Baskerville este în topul listei sale.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele