Platforma care ar putea înlocui Netflix se lansează în aprilie: ce conținut vei urmări

Platforma care ar putea înlocui Netflix se lansează în aprilie: ce conținut vei urmări

Quibi ar putea fi un rival serios pentru platformele de streaming care există deja pe piață și se lansează curând, pentru toată lumea.

Platforma de streaming nu s-a lansat încă, dar ideea de bază este una foarte interesantă: videoclipuri scurte, de până la zece minute, create special pentru a fi urmărite pe smartphone. Conținutul va include filme pe care le vei putea urmări pe capitole, seriale, documentare sau doze zilnice de știri sau entertainment. Fiecare videoclup va fi unul scurt, va dura undeva între șapte și zece minute.

Platforma Quibi a anunțat acum și o dată exactă când va ajunge pe piață: va fi disponibilă începând cu data de 6 aprilie 2020. De asemenea, avem acum și detaliii despre ce anume vom putea urmări pe platformă și cine s-a implicat în crearea de conținut pentru acest serviciu care a reușit să strângă aproape două miliarde de dolari din finanțări.

Abonamentul care-ți va afișa și reclame va costa cinci dolari pe lună, iar cel fără reclame va costa șapte dolari. Dacă te înscrii înainte de 6 aprilie, primești 90 de zile free-trial.

Ce vei putea urmări pe Quibi și ce nume mari vor apărea pe platformă

Platforma a publicat lista completă a conținutului care va fi disponibil pe platformă. La data de lansare, vor exista deja 50 de astfel de seriale, gata de stream-uit.

Câteva dintre cele mai interesante de pe Quibi sunt acestea:

  • Steven Spielberg vine cu o serie horror care deine disponibilă doar după ce apune soarele în locația în care te afli.
  • Sophie Turner (Sansa din Game of Thrones) va fi actrița principală din Survivor, un serial despre o supraviețuitoare a unui accident aviatic care trebuie să găsească dorința de a trăi.
  • LeBron Games produce I Promise,  o docuserie despre școala sa din Ohio
  • Guillermo del Toro face Aftermath, un film cu creaturi supranaturale

Alte nume mari implicate în producții de pe Quibi sunt , Tom Cruise, Kevin Hart, Liam Hemsworth, 50 Cent, Dwayne Johnson, Jennifer Lopez, Jim Parsons, Ryan Reynolds, Reese Witherspoon, James Corden etc.

Poți vedea lista întreagă de conținut aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: