Prima companie care copiază cea mai controversată idee de la iPhone 12

Prima companie care copiază cea mai controversată idee de la iPhone 12

Când Apple a prezentat noile telefoane, a propus câteva abordări noi atât pentru design, cât și pentru ce pot face dispozitivele. iPhone 12, de exemplu, beneficiază de MagSafe, un sistem nou de încărcare wireless. Și asta a contribuit la eliminarea încărcătorului din cutie.

În 13 ani de iPhone, decizia din 2020 de-a elimina încărcătorul e cu siguranță cea mai controversată. Au fost discuții și când a fost eliminată mufa pentru căști, dar acum situația e mai specială. Asta și pentru că doar generația din 2019 a fost livrată cu încărcătoare rapide, de 18 wați, pe USB-C.

Generațiile precedente au avut doar port clasic USB și încărcare lentă. Așa că dacă nu schimbi un iPhone 11 pe un iPhone 12, cel mai probabil ai un încărcător lent. Sau ți-ai cumpărat unul mai bun și atunci ești asigurat. În orice caz, decizia Apple a fost ironizată de alte companii. Până acum.

Xiaomi, în aparență, e prima companie care decide să renunțe la încărcătorul din cutie și să livreze un telefon cam cum e livrat și iPhone 12: cu un cablu USB.

Xiaomi și Samsung, primele nume care ar aplica rețeta „iPhone 12”

xiaomi pachet cutie

Deocamdată, doar cutia de la Xiaomi Mi 11 a fost dezvăluită. După cum vezi are aproximativ aceeași grosime ca cea de iPhone 12, ceea ce s-ar putea traduce în doar două lucruri: fie Xiaomi a reorganizat totul și a reușit să o facă mai subțire, fie a renunțat la încărcător.

NotebookCheck notează că e posibil ca Xiaomi să vândă încărcătorul ca accesoriu opțional. Totuși, producătorii de telefoane cu Android stau ceva mai bine decât Apple la capitolul încărcătoare. Xiaomi, Samsung, Huawei și alții au livrat, în ultimii trei ani, încărcătoare mai rapide decât ce-a avut Apple până în 2019 și până la cele opționale pentru iPhone 12.

Și că tot am zis de Samsung, compania a luat, recent, o decizie cel puțin ciudată. iMore notează că a șters postarea de pe Facebook din urmă cu aproape două luni când ironiza decizia Apple de-a renunța la încărcător pentru iPhone 12. Samsung S21 ar urma să fie anunțat în ianuarie, așa că rămâne de văzut dacă se confirmă zvonul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: