Prețul Samsung S21, dezvăluit deja: cel mai ieftin model ar putea fi tot ce-ți trebuie

Prețul Samsung S21, dezvăluit deja: cel mai ieftin model ar putea fi tot ce-ți trebuie

În 2021, Samsung devansează puțin calendarul lansărilor. Dacă până acum am văzut noi modele din seria Galaxy S în februarie sau martie, anul viitor vor fi pe piață încă din ianuarie. Și avem și prețuri dezvăluite.

Samsung S21, în trei versiuni, ar urma să fie lansat oficial pe 14 ianuarie. Toate modelele vor avea 5G, vor avea ecrane foarte bune, iar surpriza un pic mai mare e prețul. Deocamdată, desigur, e neoficial, dar dacă va fi confirmat e bine să știi că e mai mic decât în 2020.

În medie, telefoanele ar fi cu 50 de euro mai ieftine. Poate că nu ți se pare o diferență foarte mare, dar când vrei cel mai ieftin model contează. Și că tot am ajuns aici, cel mai ieftin va fi un Samsung Galaxy S21 cu 128 GB spațiu de stocare și un preț neoficial de 850 de euro.

Următorul va fi Samsung S21 Plus cu 128 GB spațiu de stocare, la 1.050 de euro, iar pentru mai mult spațiu de stocare ai plăti 1.100 de euro. În fine, ajungem și la cel mai scump model: Samsung S21 Ultra cu 128 GB spațiu de stocare ar ajunge la 1.400 de euro, conform 91mobiles.

Ce va avea special Samsung S21

Pe noile telefoane, Samsung va avea un procesor nou, care ar trebui să fie mai performant, dar și camere foto mai bune ca niciodată. Sigur, la astfel de caracteristici te-ai fi așteptat.

Cei cu adevărat nou e designul. Dacă până acum compania a experimentat cu camerele pe centru, pe verticală, pe orizontală sau grupate într-un dreptunghi (pe Samsung S20 Ultra), în 2021 vom vedea trei telefoane care ies un pic din banalul lansărilor de până acum.

Varianta de culoare cu mov și auriu e cea care va fi vedeta. O vezi în poza de mai sus. Altfel, Samsung S21 va fi așa cum te aștepți: baterii mari, Android 11 preinstalat cu One UI 3.0, cele mai bune ecrane, dar și camere foto cu opțiuni mai performante pentru video.

Mai multe specificații despre cele trei telefoane găsești aici.

Citește și:
Etichete: