Samsung Galaxy S21 5G, online: totul despre următorul telefon de top al coreenilor

Samsung Galaxy S21 5G, online: totul despre următorul telefon de top al coreenilor

Deja de câteva luni, internetul este plin de speculații legate de viitoarele terminale de top de la Samsung, seria Galaxy S21. Acum, avem ocazia să vedem și cum vor arăta noile aparate.

Samsung Galaxy S21 5G va fi versiunea standard a viitorului terminal de top al sud coreenilor. Acesta va fi unul din trei telefoane pe care oficialii companiei Samsung au plănuit să le lanseze la începutul lunii ianuarie 2021. Dacă nu se mai schimbă ceva până atunci, vom discuta de Samsung Galaxy S21 5G, S21 Plus 5G și S21 Ultra 5G.

Ca în fiecare an, schimbările au devenit un pic mai previzibile de la o generație de smartphone la alta. În 2021 nu vom vorbii sub nicio formă de un design revoluționar. Particularitățile complet noi de construcție de la Samsung sunt rezervate la ora actuală pentru seria Fold, telefoanele pliabile de mii de euro din portofoliu.

În ultimele luni, au ajuns online mai multe randări cu Galaxy S21, dar acestea par să fie cât se poate de oficiale. Ele au fost publicat de Evan Blass și, deși nu dezvăluie nimic foarte nou, răspund la majoritatea întrebărilor legate de design. De exemplu, chiar dacă discutăm de smartphone-uri semnificativ mai scumpe decât ale concurenței, Samsung nu-și ascunde camera frontală în spatele ecranului, de exemplu. Rama ecranului este departe de a fi inexistentă, dar este clar că sud-coreenii au renunțat la panourile curbate pe marginea dispozitivului.

Conform spuselor lui Blass, cu cât ne vom apropia mai mult de lansarea efectivă a aparatelor din seria S21, cu atât imaginile care vor circula online cu aparatele vor fi mai multe.

În ceea ce privește noutatea majoră introdusă odată cu lansare noilor modele, pentru prima oară, stylusul S-Pen va fi oferit împreună cu Galaxy S21 Ultra. Acest detaliu s-ar putea să ducă la eliminarea seriei Galaxy Note din lansările programate pe 2021, dar încă nu știm sigur.

Samsung Galaxy S21 5G

Citește și: