07 iul. 2020 | 16:37

Pozele cu Samsung Note 20 care confirmă zvonurile: care sunt marile schimbări

ACTUALITATE
Pozele cu Samsung Note 20 care confirmă zvonurile: care sunt marile schimbări

Samsung Galaxy Note 20 ar putea fi prezentat oficial în august. Și la cât de ușor ajung online informații despre el e clar că acel moment e destul de aproape. Acum avem câteva imagini cu o unitate care funcționează, cu tot cu versiunea One UI 2.5 pentru Android 10.

Samsung Note 20 va fi aproape la fel cu ce știi deja despre seria asta. Doar că, în 2020, vorbim de-un telefon care preia anumite funcționalități foto-video de pe seria Galaxy S20. De data asta e vorba de filmare 8K, dar eventual și camera de 108 megapixeli de pe S20 Ultra.

În ciuda imaginilor de prezentare, dezvăluite online recent, modelul de acum are un spate lucios și-o nuanță de negru destul de banală. Ce e însă clar din aceste imagini e că acea cameră de 108 megapixeli, cu cel mai mare zoom optic și digital, e prima de jos. E vizibilă și în imaginile de mai jos.

Telefonul rulează Android 10 cu One UI 2.5, versiune care va ajunge apoi și pe seria Samsung S20. Totodată, nu sunt mari modificări la interfață. Dar, spre deosebire de seria din primăvară, de data asta Samsung mizează încă o dată pe un ecran destul de curbat. Cel puțin pentru un telefon care s-a vrut mai mereu de productivitate.

Samsung Note 20 va fi 5G, evident

samsung galaxy note 20 imagine

samsung galaxy note 20 imagine S Pen

Strategia din 2019 e posibil să fie replicată și anul acesta. Asta înseamnă că-i foarte probabil să vedem o versiune Plus pentru Galaxy Note 20.

Înainte de aceste dezvăluiri, se vehicula că vorbim de două tipuri de acumulator: 4.300 mAh pe versiunea mică și 4.500 mAh pe versiunea mare. Ceea ce ar fi foarte ciudat și aproape contraintuitiv, dat fiind că Samsung S20 Ultra a ajuns la 5.000 mAh.

galaxy note 20 samsung ecran

ecran samsung galaxy note 20

În esență, va fi același tip de Note cu care probabil te-ai obișnuit: S Pen cu noi funcționalități pentru utilizare wireless, opțiuni suplimentare de productivitate, încărcare wireless reversibilă și rezistență la apă. Nici designul nu-i semnificativ diferit de 2019, dar cele mai mari surprize pot fi la camerele foto și performanța acestora.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele