Samsung Note 20, în cele mai bune imagini și cu o culoare deosebită

Samsung Note 20, în cele mai bune imagini și cu o culoare deosebită

Samsung Galaxy Note 20 va fi prezentat spre toamnă, în august sau septembrie, și va prelua câteva caracteristici de la seria Galaxy S20. Acum vedem și cum ar putea arăta noul telefon.

Istoric, seria Note a fost despre ecrane mari, stylus și-o performanță ceva mai ridicată decât oferea seria Galaxy S. În 2020, Samsung S20 Ultra a reușit să umbrească tot ce-ar fi însemnat seria Note. Chiar și așa, Samsung Note 20 ar mai avea câteva atuuri, cum ar fi S Pen, aplicațiile special dezvoltat pentru el, dar și-o îmbunătățire a camerelor foto și ecranului.

Samsung Note 20 apare acum în două imagini cu o nuanță nouă de culoare: mystic bronze. Și, după cum observi, e o nuanță mată, cam ce-a făcut Apple cu iPhone 12 Pro și Pro Max. Demersul acesta e lăudabil, mai ales după atâția ani de suprafețe mult prea lucioase pe dispozitivele Samsung.

Samsung-Galaxy-Note-20-imagini-design-(1)

Samsung-Galaxy-Note-20-imagini-design

Samsung-Galaxy-Note-20-imagini-design

La ce specificații te poți aștepta pentru Samsung Note 20

Conform modelului precedent, e posibil ca acest model să fie disponibil în cel puțin două versiuni: standard și Plus – sau un standard și un Ultra, ca să păstreze numele de la Galaxy S20.

S Pen va fi tot acolo cu probabil și mai multe funcționalități wireless, ecranul va fi aproape de 7 inci (poate chiar acela de 6,9 inci de pe S20 Ultra), iar camerele foto – ca hardware – vor fi aceleași deja folosite pe seria lansată în urmă cu câteva luni.

Cu siguranță vorbim de modele 5G ready, dar și de un preț de pornire de cel putin 950 de euro. Tradițional, seria Note a fost mereu mai scumpă decât seria Galaxy S și e de așteptat ca acest raport să se păstreze.

Lansarea Samsung Note 20 e preconizată pentru 21 august. Cel mai probabil vorbim de-o baterie de 4.500 mAh pentru modelul de bază și una de 5.000 mAh pentru cel Plus (sau Ultra sau Pro). Va veni tot cu Android 10, deoarece noua versiune va fi lansată abia în octombrie de către Google.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI