02 sept. 2020 | 06:00

Poate cel mai bun TV din 2020 vine de la Philips: de ce îl vrei în casă și nu contează prețul

ACTUALITATE
Poate cel mai bun TV din 2020 vine de la Philips: de ce îl vrei în casă și nu contează prețul

Într-o conferință online desfășurată pe parcursul zilei de ieri, Philips și-a anunțat noutățile pe 2020, începând cu noi TV-uri și terminând cu câști complet wireless. Cel mai interesant este însă televizorul de top, Philips OLED+ 935.

În timp ce mulți dintre noi petrec mai mult timp în casă, iar televizorul a devenit mai important ca niciodată, cei de la Philips au dezvăluit noile lor TV-uri, multe dintre ele deja premiate. Cel mai bine sună Philips OLED+ 935. Acesta vine dotat cu un soundbar impresionant de la Bowers & Wilkins. Întotdeauna am apreciat brandurile care își cunosc limitările și apelează la branduri de renume pentru a adresa pretențiile celor mai generoși clienți, iar cei de la B&W au o lungă istorie pe partea sistemelor audio de top.

Ca referință, modelul de mai sus a câștigat deja premiul pentru cel mai bun Home Theatre TV pentru 2020 – 2021 de la EISA, o confirmare extrem de importantă a performanței pe piața de TV-uri. Ca o notă de subsol, modelul semnificativ mai accesibil din gama OLED s-a bucurat de premiu la secțiunea Best Buy EISA 2020 – 2021. Practic, Philips OLED 805 are cel mai bun randament preț/performanță.

Revenind însă la noul OLED+ 935, acesta va fi disponibil în trei diagonale, 48, 55 și 65 de inci. Toate vor avea în spate un procesor P5 Ai Intelligent Dual Picture Engine și vor fi compatibile cu Dolby Atmos și DTS Play-Fi. Aceasta din urmă este o tehnologie pentru streaming audio de înaltă calitate prin intermediul rețelei locale, către boxe compatibile. Astfel, poți asculta muzică oriunde de la TV, iar dacă te uiți la un film și trebuie să cobori câteva momente până la bucătărie, poți să-ți asculți în continuare liniile de dialog din serialul preferat.

În continuare, noul portofoliu de TV-uri de la Philips rulează Android TV, vine cu cele mai comune servicii de streaming preinstalat, iar conectivitatea 802.11ac Dual Band te asigură că redarea fluxurilor video în 4K se va realiza fără întreruperi. Apropo, toate modelele lansate în 2020 sunt certificate HDR10, HLG, HDR 10+ și Dolby Vision ca filmele tale preferate să arate cât se poate de bine.

dts play-fi

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele