Poate cel mai amuzant mod de a ieși din izolare: gestul unui bărbat, devenit viral pe timp de pandemie

Poate cel mai amuzant mod de a ieși din izolare: gestul unui bărbat, devenit viral pe timp de pandemie

În contextul pandemiei care face ravagii în fiecare colț al mapamondului, fiecare săptămână vine la pachet cu noi restricții legate de modul în care îți trăiești viața. Nu toți suntem însă la fel de creativi când vine vorba de a le ignora.

Deși este foarte important să stai în casă și să ieși cât se poate de rar din confortul căminului, sunt unii care fac tot ce este omenește posibil pentru a ignora regulile autorităților. Cei mai mulți sunt inconștienți. Chiar dacă se deplasa pentru a-și cumpăra de mâncare, o activitate absolut legală, un bărbat a decis să o facă într-un mod ghiduș, pentru că se plictisea maxim în izolare.

Fiind imortalizată în mod întâmplător, povestea bărbatului a devenit virală. Costumat de parcă merge la război în junglă, un tânăr din Regatul Unit s-a deghizat într-un tufiș și s-a fofilat pe strada pe care locuia, până la magazinul din apropiere. 

Cei care i-au mediatizat povestea sunt Madeline Mai-Davies și Nicholas Murray, doi oameni care au fost suficient de norocoși încât să stea pe geam când a trecut tufișul prin fața casei lor. Nu a durat mult până când și-au dat seama care este motivația din spatele tufișului și s-au apucat să filmeze scena.

Cu două clipuri separate postate pe TikTok, nu a durat mult până când cei doi au strâns milioane de vizualizări pe tânăra rețea de socializare. Clipurile au fost republicate și în alte părți, pentru un total de 16 milioane de vizualizări. Partea drăguță este atenția la detaliu când a venit vorba de realizarea costumului de camuflaj. Din câte se pare, de la distanță nici nu îți dai seama că este acoperit în frunze false. Pentru a recrea atmosfera de camuflat pe care ai văzut-o în filme, din când în când, se ascunde după câte un tomberon sau se rostogolește. Una peste alta, este clar că își dorea teribil să fie în libertatea, în această perioadă mai mult decât altă dată.