05 iun. 2020 | 08:16

Noul Coupe de la BMW e tot ce ți-ai putea dori la ieșirea din criză

ACTUALITATE
Noul Coupe de la BMW e tot ce ți-ai putea dori la ieșirea din criză

BMW și-a prezentat noul model Seria 4 Coupe, iar autoturismul arată într-un mare fel. E un model sportiv, iar constructorul a pregătit și un video ca să vezi ce poate face.

BMW e un consctructor auto care vrea să arate că încă mai contează în industrie. Nu și-a abandonat toate planurile pe timpul pandemiei și a decis chiar să-și prezinte noul model pe internet, din moment ce evenimentele auto nu se vor relua curând.

E vorba de noul BMW Serie 4 Coupe, un model ce ar putea indica direcția pe care vrea să o urmeze producătorul – adică cea a mașinilor electrice.

Noul BMW Serie 4 Coupe, modelul sport pe care ți l-ai dori

BMW Serie 4 Coupe este deja la a doua generație, iar îmbunătățirile se văd cu ochiul liber. Modelul are o alură sport extrem de pronunțată. Iar descrierea oferită de producător spune totul.

”Ridicată, verticală, înclinată în față în partea din față, umerii sculptați atletic deasupra arcadelor roților din spate, proporțiile întinse dinamic și ecartamentul mare”, spun cei de la BMW.

Mașina poate fi comandată din toamnă și vine în mai multe variante de motorizare. Alte propulsoare cunoscute din oferta mărcii, cu patru cilindri, diesel sau benzină, precum și două cu șase cilindri, vor completa oferta pentru acest model, începând cu martie 2021. La fel ca la celelalte modele lansate în această primăvară, toate motoarele beneficiază acum de tehnologia mild hybrid, cu baterie de 48V, care este însoțită de un starter-generator, astfel că poate recupera energie și oferă un surplus de putere.

Printre tehnologii se numără și noul Drive Recorder, care permite înregistrarea imaginilor preluate de pe camerele video existente pe mașină, în cazul unui accident.