Notificarea surpriză prin care Samsung și-a dezorientat utilizatorii

Notificarea surpriză prin care Samsung și-a dezorientat utilizatorii

Samsung e unul dintre marii producători de telefoane, iar modelele Galaxy s-au vândut în sute de milioane de unități.

Vârful de gamă al celor de la Samsung e reprezentat de modelele Galaxy. Numai că producătorul a cam dat-o în bară și și-a dezorientat utilizatorii de Galaxy. Și problema a apărut la nivel mondial.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Dacă ești utilizator de Samsung Galaxy, indiferent de model, ai primit, probabil o notificare ce te-a pus pe gânduri. În mod neintenționat, inginerii Samsung pare că s-au cam încurcat în cabluri și butoane și au trimis tuturor utilizatorilor de Galaxy notificarea „Find my mobile”.

Nu e, însă, cazul să te panichezi. Iată de ce.

Notificarea Samsung care i-a dezorientat pe utilizatorii Galaxy

Samsuns a trimis, fără să vrea, notificarea cu „Find my mobile” tuturor utilizatorilor de Galaxy de la nivel mondial. Deși n-a venit cu niciun punct de vedere oficial, n-ai de ce să-ți faci grji pentru că, pur și simplu, e vorba de o eroare.

La capătul notificării apărea și cifra 1, dar odată ce apăsai pe notificare să vezi despre ce e vorba, aceasta dispărea.

Mai multe astfel de imagini au apărut imediat pe Twitter, utilizatorii întrebându-se, pe bună dreptate, despre ce e vorba. Cel mai probabil, a fost vorba de un test făcut de compania, pentru ca sud-coreenii să se asigure că acest feature funcționează cum trebuie.

De remarcat că notificarea a apărut inclusiv pe noile modele lansate de Samsung: e vorba de S20 și de al doilea telefon pliabil din gamă – Galaxy Z Flip.

Funcția Find My Mobile de la Samsung îți permite să-ți localizezi telefonul în caz că-l pierzi sau îți este furat. De asemenea, poți opta pentru blocarea ecranului de la distanță, blocarea accesului la Samsung Pay și recuperarea datelor pierdute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: