Notificarea surpriză prin care Samsung și-a dezorientat utilizatorii

Notificarea surpriză prin care Samsung și-a dezorientat utilizatorii

Samsung e unul dintre marii producători de telefoane, iar modelele Galaxy s-au vândut în sute de milioane de unități.

Vârful de gamă al celor de la Samsung e reprezentat de modelele Galaxy. Numai că producătorul a cam dat-o în bară și și-a dezorientat utilizatorii de Galaxy. Și problema a apărut la nivel mondial.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Dacă ești utilizator de Samsung Galaxy, indiferent de model, ai primit, probabil o notificare ce te-a pus pe gânduri. În mod neintenționat, inginerii Samsung pare că s-au cam încurcat în cabluri și butoane și au trimis tuturor utilizatorilor de Galaxy notificarea „Find my mobile”.

Nu e, însă, cazul să te panichezi. Iată de ce.

Notificarea Samsung care i-a dezorientat pe utilizatorii Galaxy

Samsuns a trimis, fără să vrea, notificarea cu „Find my mobile” tuturor utilizatorilor de Galaxy de la nivel mondial. Deși n-a venit cu niciun punct de vedere oficial, n-ai de ce să-ți faci grji pentru că, pur și simplu, e vorba de o eroare.

La capătul notificării apărea și cifra 1, dar odată ce apăsai pe notificare să vezi despre ce e vorba, aceasta dispărea.

Mai multe astfel de imagini au apărut imediat pe Twitter, utilizatorii întrebându-se, pe bună dreptate, despre ce e vorba. Cel mai probabil, a fost vorba de un test făcut de compania, pentru ca sud-coreenii să se asigure că acest feature funcționează cum trebuie.

De remarcat că notificarea a apărut inclusiv pe noile modele lansate de Samsung: e vorba de S20 și de al doilea telefon pliabil din gamă – Galaxy Z Flip.

Funcția Find My Mobile de la Samsung îți permite să-ți localizezi telefonul în caz că-l pierzi sau îți este furat. De asemenea, poți opta pentru blocarea ecranului de la distanță, blocarea accesului la Samsung Pay și recuperarea datelor pierdute.