Samsung va rezolva această problemă a ecranului de pe Samsung S20

Samsung va rezolva această problemă a ecranului de pe Samsung S20
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Când a anunțat Samsung S20, compania a dezvăluit și-un minus al ecranului. Chiar dacă rata de refresh e mare, nu-i mereu la cel mai ridicat nivel. Din fericire, promite că va rezolva asta.

Fiecare Galaxy S20 are două motive pentru care ecranul consumă multă energie: rezoluție mare și rată mare de refresh. Poți folosi telefonul pe 120 Hz, dar nu poți face asta când vrei rezoluția Quad HD+. Astfel, fie alegi rezoluția, fie rata mare de refresh. Dacă alegi QHD+, ai doar 60 Hz.

În următoarele trei luni, Samsung va avea o actualizare pentru toate modelele Samsung S20. Astfel, vei putea avea și cea mai bună rezoluție, și cea mai ridicată rată de refresh. În prezent, dintre companiile mari, doar Samsung oferă 120 Hz. Iar ecranul deja a doborât câteva recorduri.

Ce ar trebui să știi despre Samsung S20

Samsung S20, în fiecare formă, e un telefon care livrează mai mult decât te-ai aștepta. Dacă ai sau nu nevoie, dacă prețul e justificat sau nu sunt discuții secundare și țin de fiecare utilizator. Dar, în esență, dacă ai vreo caracteristică tehnică în minte pe care ai vrea-o într-un telefon, cel mai probabil e într-un Samsung S20.

Dintre toate, se remarcă Ultra cu camera de 108 megapixeli. Mai multe detalii despre toate versiunile ai aici.

Galaxy S20 – fiecare versiune 4G

Galaxy S20 – fiecare versiune 5G

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: