Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G, noile telefoane pentru melancolici includ funcții remarcabile

Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G, noile telefoane pentru melancolici includ funcții remarcabile

Două noi telefoane de vorbit au fost dezvăluite în această săptămână de HMD Global, deținătoarea licenței pentru terminale Nokia. Cu referințe de design desprinse din trecut, acestea sunt Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G.

Cele două telefoane noi lansate sub brandul Nokia, pe lângă conectivitatea 4G, la care se face referință în titlu, au mai multe particularități moderne, chiar nu rulează Android. Sistemul de operare preinstalat este Kai OS și se pare că este suficient WhatsApp.

Mai mult decât atât, în KaiStore găsești alte câteva sute de aplicații optimizate pentru ecranul micuț al unui terminal care nu încearcă să fie foarte deștept. Lista include Facebook, YouTube sau Google Maps, iar pentru că vorbim de un telefon de vorbit lansat în 2021, ambele modele vin la pachet și cu asistentul virtual Google Assistant, ca să afli rapid răspunsul la cele mai comune întrebări.

„Pe măsură ce lumea încă se adaptează la noul normal și la condițiile flexibile de lucru, am vrut să le oferim utilizatorilor opțiunea de a rămâne conectați atât la nivel profesional, cât și personal. Telefoanele extrem de accesibile Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G oferă mai multe opțiuni, conectivitate și stil, fiind inspirate de terminalele originale, dar regândite pentru zilele noastre. Mai mult, ambele telefoane pot fi folosite și ca hotspot-uri WiFi pocket-size, asigurând utilizatorii că vor rămâne conectați și pe restul dispozitivelor.

În cadrul HMD Global acordăm o atenție deosebită rolului esențial pe care telefoanele clasice îl au în viețile multor utilizatori. Obiectivul nostru este să oferim posibilități de conectare acelor utilizatori care au nevoie și totodată să le oferim fanilor noștri oportunitatea să aleagă telefonul potrivit stilului fiecăruia”, a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer & VP HMD Global North America.

Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G vor fi disponibile în România în a doua jumătate a lunii decembrie. Primul va avea un preț de achiziție de 300 de lei, iar al doilea vă sări la 400 de lei.

„Întreg portofoliul de telefoane Nokia este interconectat prin intermediul designului. Este un aspect recunoscut de fanii noștri, așadar îi acordăm o deosebită atenție, pentru a ne asigura că filozofia noastră este reflectată în tot ceea ce facem, iar aceste două noi telefoane nu reprezintă o excepție. Prin Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G, am vrut să oferim utilizatorilor din segmentul feature phones aceleași opțiuni ca pentru segmentul smartphones, astfel încât să își poată exprima propriul stil prin intermediul tehnologiei”, a spus Raun Forsyth, Head of Design, HMD Global.

Citește și: