Netflix testează funcția perfectă pentru cât de haotic a fost 2020 până acum

Netflix testează funcția perfectă pentru cât de haotic a fost 2020 până acum

Netflix testează o nouă funcție: „Shuffle Play”. Te-ar putea ajuta să găsești ceva de urmărit dacă te simți copleșit de toate opțiunile de streaming.

Prin această funcționalitate, aplicația va reda emisiuni și filme în funcție de lista și istoricul tău.

Pe baza fotografiilor pe care utilizatorii le-au postat online, butonul este situat chiar pe ecranul profilului. Poți, pur și simplu, să dai click și să speri că Netflix ți-ar recomanda ceva ce ți-ar plăcea să vizionezi, dacă, să zicem, te-ai săturat să petreci mai mult timp alegând ce să urmărești, decât să urmărești acel ceva propriu-zis.

Conform TechCrunch, Netflix va lua titlurile pe care le-ai urmărit înainte și cele pe care le-ai salvat în lista ta, în cont, pentru a pune în funcționalitate noua caracteristică. De asemenea, ar putea reda la întâmplare un episod dintr-o serie pe care o vizionezi în prezent.

De ce vrea Netflix să introducă așa ceva?

Compania a mai spus că ideea este de a ajuta spectatorii „să găsească rapid și cu ușurință conținut adaptat gusturilor lor”.

Netflix a început testarea funcției luna trecută, dar numai în aplicațiile TV și doar pentru anumiți membri selectați din întreaga lume. Deși este singura caracteristică shuffle care se testează în prezent, Netflix a testat în trecut funcții similare.

În 2019, a experimentat cu un buton „Random Episode” care redă un episod dintr-un serial pe care îl urmărești. Și chiar luna trecută, gigantul de streaming a pus opțiunea experimentală „Play Something” în meniul de navigare al barei laterale a aplicației TV.

Netflix a declarat că sunt toate variantele conceptului de „shuffle mode”, pe care, în cele din urmă, le va putea transmite tuturor abonaților săi. Așadar, dacă nu te simți destul de inspirat data viitoare când vrei să vezi ceva pe Netflix, poți apela la ajutorul platformei. Cine știe, poate chiar găsește ceva interesant pentru tine.

Citește și: