Netflix lansează, în sfârșit, abonamentul mai ieftin. Cine îl poate folosi?

Netflix lansează, în sfârșit, abonamentul mai ieftin. Cine îl poate folosi?
Sursa foto: Kon Karampelas / Unsplash

Ideea Netflix de a veni cu un abonament mai ieftin, special pentru cei care urmăresc conținut pe telefon, este una mai veche, iar compania o extinde acum.

Compania a anunțat lansarea unei opțiuni de abonament special destinată celor care preferă să se uite pe smartphone la filmele și serialele de pe platformă în alte două țări. Este vorba despre Thailanda și Filipine, ai căror locuitori vor beneficia de un astfel de abonament, mai ieftin decât cel obișnuit, pe care-l poți folosi și pe desktop sau Smart TV.

Potrivit lui Patrick Flemming, director for product innovation, locuitorii statului Filipine folosesc cel mai mult telefonul pentru a urmări conținutul de pe platforma de streaming: cam trei ore pe zi, de vreo două ori mai mult decât restul lumii.

Conform acestuia, abonamentul pentru mobil funcționează la fel ca cel obișnuit: abonați pot „să se bucure de filme și seriale în mod neîntrerupt, fără reclame, pe un smartphone sau o tabletă pe rând”.

Cât costă abonamentul Netflix pentru telefon

În Filipine, de exemplu, există multe opțiuni de smartphone-uri ieftine din care cetățenii pot alege, iar aceasta este opțiunea ideală pentru cei care nu-și permit dispozitive mai scumpe de a urmări filme și seriale. Iar cu noul abonament, lucrurile vor sta și mai bine pentru aceștia.

Abonamentul Netflix exclusiv pentru telefon va costa 149 de pesos filipinezi și 99 bhat thailandezi, echivalentul a aproximativ trei dolari pe lună. Le permite utilizatorilor să urmărească conținut la calitate standard.

Cele două noi țări de pe listă contribuie la un total de cinci țări care beneficiază de un asemenea abonament. Celelalte trei state în care locuitorii se pot uita la conținut doar pe telefon sunt India, Malaezia și Indonezia. Cel mai probabil, va fi doar o chestiune de timp până când Netflix va extinde această opțiune și o va face disponibilă la nivel global.

Citește și: