De ce o să vrei PlayStation 5 mai mult decât alte console video

De ce o să vrei PlayStation 5 mai mult decât alte console video

Play Station 5 se lansează anul acesta și asta știi deja. Dar o să o vrei și mai mult în momentul în care o să afli ce vrea să pună Sony pe ea.

Play Station 5 e consola așteptată de mai toții fanii jocurilor. Sony s-ar pregăti de un eveniment de lansare oficial chiar luna viitoare, după cum ți-am zis AICI.  Dar puține specificații se cunosc deocamdată. Majoritatea sunt la nivelul de zvonuri.

Numai că Sony s-ar putea să-ți ofere un motiv extrem de puternic pentru care să vrei noua consolă. E vorba de memoria internă.

De ce o să vrei Play Station 5 de la Sony

Multe surse din industrie susțin că evenimentul oficial de lansare a noii console Play Station 5 va avea loc în luna februarie. Atunci vom afla, chiar de la reprezentanții Sony, ce specificații va avea noua consolă și cum vor japonezii să se bată cu cei de la Microsoft anul acesta.

Până atunci, se pare că noua consolă va avea o memorie internă uriașă. Mai exact, ar fi vorba de un spațiu de stocare de 1 TB. Asta înseamnă, între altele, că Sony vrea să-ți dea posibilitatea să descarci extrem de multe jocuri și să nu mai rulezi cd-urie între ele, în cazul în care preferi să-ți cumperi jocurile din magazine fizice.

Ar putea fi și un intrument prin care librăria digitală de jocuri să fie scoasă și mai mult în față. Mai mult, le va permite developerilor din industria gaming să facă jocuri și mai performante și să împingă limitele acestei industrii. Practic, vei avea parte de experiențe noi, cu care nu te-ai întâlnit până acum.

Cât despre design-ul noii console, acesta ar putea fi cel despre care s-a scris foarte mult în ultima perioadă.  Cel mai probabil, noua consolă PS5 va arăta fix așa.

sony ps5 playstation 5

PS5 a rezolvat cea mai mare problemă

Să mai spunem că noua consolă PS5 de la Sony ar urma să fie disponibilă pe piață în luna decembrie, chiar înainte de Crăciunș. Cât despre preț, acesta ar putea fi în jurul a 500 de dolari, dar nu e nimic bătut în cuie.

Citește și: