Microsoft tocmai a venit cu cea mai bună veste: cum primești gratuit Office

Microsoft tocmai a venit cu cea mai bună veste: cum primești gratuit Office

În 2021, Microsoft promite că te scapă de plata abonamentului lunar pentru pachetul său de servicii Microsoft Office și introduce o plată fixă.

Microsoft va lansa o versiune nouă, cu preț fix, a software-ului său de productivitate Office în 2021, îndepărtându-se de modelul serviciului de abonament pe care l-a introdus la începutul acestui an, a declarat compania într-o postare pe blog.

Postarea include o singură frază despre software, dar mesajul este destul de clar: “Microsoft Office va avea, de asemenea, o nouă versiune perpetuă atât pentru Windows, cât și pentru Mac, în a doua jumătate a anului 2021”.

În aprilie, Microsoft a transformat Office 365 în Microsoft 365, adăugând mai multe funcții la suita sa de instrumente software.

Serviciul, deși mult mai cuprinzător, includea o taxă lunară sub formă de abonament, cu prețuri începând de la 7 dolari pentru un plan individual și ajungând la 10 dolari pentru un plan de familie, care includea până la șase persoane.

De ce să plătesc dacă pot beneficia de servicii și gratis?

Nu e primul serviciu pentru care poți găsi soluții ca să nu plătești – fie ele corecte sau nu. Deși poți să utilizezi aplicații Microsoft 365 precum Word, PowerPoint și Excel online gratuit, acestea au capacități limitate.

În condițiile în care lucrezi constant cu documente, fișiere, tabele de calcul, versiunea perpetuă sau chiar abonamentul, sunt necesare pentru a putea beneficia din plin de capacitățile acestor programe.

Dacă lucrezi de acasă, știi cât de stresant poate fi ca un program să-ți îngreuneze munca în loc să te ajute. Astfel că, funcțiile complete sunt ceva mai utile și facilitează într-o anumită măsură munca.

Pentru ultima versiune a pachetului Office, cea din 2019, Microsoft nu a anunțat dacă va face schimbarea de la abonament la plată fixă. Însă, a inclus detalii despre lansarea unei noi versiuni. Asta, desigur, fără a menționa informații despre preț sau data exactă a lansării noii versiuni Office.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: