Masca fashion de la Louis Vuitton rezumă perfect extremele din 2020

Masca fashion de la Louis Vuitton rezumă perfect extremele din 2020

De ceva timp, măștile chirurgicale și vizierele fac parte oficial din ținutele noastre de zi cu zi. Deja au apărut diverse modele speciale, care să facă obiectul mai interesant și purtătorii acestuia mai dispuși să-l poarte.

Pe piață au apărut și câteva branduri care au pus la înaintare o serie de măști de lux, dar Louis Vuitton este primul care oferă un scut facial high fashion, cu prețul de 961 de dolari – un chilipir, nu?

Viziera, accesoriu sau echipament împotriva Covid-19

Casa de modă franceză a anunțat că va lansa eleganta sa piesă de 961 de dolari ca parte a colecției Cruise 2021 a etichetei, și va fi disponibilă în magazinele din întreaga lume pe 30 octombrie.

Scutul este compus dintr-o curea elastică monogramată care înconjoară capul purtătorului cu un scut mobil atașat de știfturi aurii gravate, cum altfel, cu sigla LV.

Scutul în sine vine, de asemenea, împodobit în semnătura monogramă semnată de Vuitton și poate fi răsucit în sus pentru a fi purtat, de asemenea, ca o șapcă.

Scutul include o tehnologie de tranziție a lentilelor, astfel încât să poată trece de la o viziune clară la una întunecată, în funcție de nivelul luminii solare. Adică aceeași tehnologie pe care o folosesc ochelarii heliomați.

Totul sună bine, însă cât de eficientă ar putea fi împotriva Covid-19 și cât de justificat este prețul? Vorbim de Louis Vuitton, așa că prețul cumpără doar un nume. Despre eficiența împotriva transmiterii virusului, casa de modă franceză nu a menționat detalii, însă echipamentul este creat în concordanță cu vizierele normale.

În orice caz, această vizieră este cu siguranță mai eficientă decât măștile pline de farmec purtate recent de Tilda Swinton la Veneția sau Lady Gaga la VMA.

Poate că cel mai bine este să considerăm LV Shield fie ca pe o necesitate, fie ca pe un lux pur sau un accesoriu de modă efemer, să sperăm. Este, însă, și o dovadă că moda s-a adaptat la pandemie şi că istoria nu va uita să menţioneze aceste vremuri ciudate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: