22 mai 2020 | 07:30

Cele mai bune jocuri cu mafioți, aduse în actualitate: de ce să-ți iei trilogia Mafia în format Definitive Edition

ACTUALITATE
Cele mai bune jocuri cu mafioți, aduse în actualitate: de ce să-ți iei trilogia Mafia în format Definitive Edition

Creatorii seriei Mafia s-au decis în urmă cu ceva timp să aducă în actualitate toate titlurile din trilogie și deja au lansat două din trei. Mafia 1 va fi relansat în august.

2K Games este compania responsabilă de Mafia, o serie de jocuri foarte apreciate de fani și critici care, deși păreau că au ceva în comun cu seria GTA, au reușit să se distanțeze destul de mult de acea rețetă. Pentru a atrage o nouă generație de fani și pentru a încânta, în același timp, fanii versiunilor originale, 2K Games a anunțat în urmă cu ceva timp că va publica variante Definitive Edition pentru fiecare dintre jocurile Mafia, Mafia II și Mafia III.

Au fost deja lansate Mafia II Definitive Edition și Mafia III Definitive Edition, urmând ca pe 28 august să lanseze și o variantă semnificativ îmbunătățită a primului titlu din serie. Până atunci însă, merită să ai în vedere de ce ar merita să faci o investiție în cele două jocuri care au ajuns deja pe Steam, dar și pe Xbox One sau PlayStation 4.

Mafia II Definitive Edition este o reinventare completă a jocului original lansat în 2010 din punct de vedere grafic. Pe lângă trecerea la texturi HD impresionante, jocul va include și tot conținutul lansat după lansare sub formă de actualizări și DLC-uri. Pe de altă parte, Mafia III Definitive Edition este identic din punct de vedere grafic cu jocul din 2016, nu de alta, dar nici nu a trecut foarte mult timp de atunci. Pe de altă parte, va include toate DLC-uri și actualizările lansate între timp.

Mafia II Definitive Edition și Mafia III Definitive Edition pot fi achiziționate acum la prețul de 30 de euro fiecare pentru PC (Steam), Xbox One și PS4. Dacă le cumperi împreună, deși plătești 60 de euro, vei avea acces în august la Mafia: Definitiv Edition, jocul din 2002 reinventat de la zero din punct de vedere grafic, experiență audio și funcționalitate. Ca o notă importantă, jocurile nu sunt legate între ele din punct de vedere al scenariului, deci poți juca doar unul dintre ele, indiferent care este acela.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele