Mafia 3 demo se lansează pentru cei curioși de joc

Mafia 3 demo se lansează pentru cei curioși de joc

Dacă ești curios cu privire la Mafia 3 și vrei să-i dai o șansă înainte să-l cumperi, poți descărca de acum un demo al jocului.

Mafia 3 în variantă demo îți pune la dispoziție nu o singură misiune, ci întregul act inițial al jocului, astfel că te poți bucura de o experiență mai bogată în ceea ce privește jocul. O asemenea inițiativă este binevenită, deoarece o singură misiune nu este suficientă pentru a înțelege cât de promițător este un joc în variantă full.

Cei de la 2K arată că Mafia 3 demo poate fi descărcat pe toate platformele pe care jocul original a fost lansat, PC, PS4 și Xbox One, astfel că oricine este interesat de experiența de joc îl poate încerca. Partea proastă este că, momentan, link-urile de download încă nu au apărut, nici pe site-ul oficial și nici pe pagina de Steam a jocului.

Partea bună, pe de altă parte, este că progresul pe care îl înregistrezi în varianta demo nu va fi pierdut; dacă ai de gând să cumperi jocul, vei putea transfera progresul către varianta full a Mafia 3 și vei putea continua povestea.

Actul I al jocului se concentrează pe desfășurarea unui jaf armat asupra unei bănci și ne pune în temă și cu restul poveștii jocului. Pe lângă acest demo gratuit, 2K lansează și DLC-ul ”Faster, Baby!”, pentru varianta full. În cazul în care aveți jocul cumpărat în variantă deluxe, beneficiați de un Season Pass, care vă oferă acces gratuit la acest DLC, dar și la următoarele, ”Stones Unturned” și ”Sign of the Times”.

Varianta demo a Mafia 3 are dimensiuni destul de mari, astfel că veți avea nevoie de 24GB pe PC pentru a putea instala jocul. Pentru PS4, veți avea nevoie de 27GB, iar pentru Xbox One, 25 de GB de spațiu liber.

Vom reveni cu un link pentru PC imediat ce acesta va fi disponibil. Pe pagina de Steam de mai sus, acesta ar trebui să apară automat atunci când devine disponibil.