Toate secretele din Mafia 3 dezvăluite într-un gameplay de 13 minute

Mafia este una dintre cele mai de succes francize din domeniul gamingului, iar interesul pentru iminentul Mafia 3 este semnificativ.

Fanii Mafia așteaptă de foarte mulți ani lansarea unui nou joc din serie, iar cei de la 2K Games se pregătesc să vă potolească setea. Confirmarea a venit la începutul acestui ani, când dezvoltatorul american a confirmat că este doar o chestiune de câteva luni până când vom pune mâna cu toții pe noua iterație a materializării conceptului mafiot.

Cu toate că mai este mai puțin de o lună până la lansarea oficială a titlui, foarte multe particularități din joc au rămas sub semnul întrebării. Din fericire, în încercarea de a oferi răspunsuri la o serie importantă de întrebări și cu scopul de a mai genera un pic de interes înainte de lansarea sa efectivă, 2K Games tocmai a publicat un gameplay trailer sub forma unui clip de 17 minute. Acesta ilustrează o sesiune de gaming obișnuită, ajutându-vă să înțelegi mai bine nivelul detaliilor grafice la care vă puteți aștepta în joc.

Pentru prima oară, acest clip a fost dezvăluit în cadrul conferinței Gamescom unui public restrâns, urmând ca după câteva săptămâni să ajungă la Tokyo Game Show. Prin publicarea sa pe YouTube, orice se poate bucura de cadrele spectaculoase.

Dacă povestea noului joc vă este complet străină, îl veți vedea în acest clip pe Lincoln Clay. Personajul principal face eforturi semnificative pentru a elimina un caracter negativ important. Pe lângă împușcături, tot acum veți vedea și niște sesiuni de condus combinate cu alte moduri de luptă împotriva inamicilor.

Mafia 3 va fi lansat pe 7 octombrie pe PlayStation 4, Xbox One și PC. O versiune de Mafia 3, intituată Rivals, va fi disponibilă pentru mobile cam în aceeași perioadă, pe Android și iOS. La scurt timp după, 2K Game a menționat deja o serie de DLC-uri, unele dintre ele fiind gratuite, dar cele mai mult fiind contra cost.

Sursa: Ubergizmo