Lidl face asta în toată România: anunțul momentului pentru toți clienții

Lidl face asta în toată România: anunțul momentului pentru toți clienții

În cele câteva sute de magazine pe care Lidl le are în România se pregătește o surpriză importantă pentru clienți. Acum a fost dezvăluită.

Lidl a anunțat că, din 16 noiembrie, bagă în magazine niște produse aparte. Sub deviza „#lidlfun pentru orice #lidlfan”, compania a anunțat că va lista acele produse pe care cei mai dedicați dintre clienți le-au căutat mereu.

Vorbim aici, de exemplu, de pantofi pentru femei și bărbați la 50 de lei cu brandul Lidl pe ei. Apoi, sunt șosete de damă și bărbați la 8 lei, dar și tricou pentru femei la 15 lei. Există tricouri și pentru bărbați la 15 lei, dar și papuci pentru bărbați și femei la 25 de lei.

Tot din 16 noiembrie Lidl susține că va avea în magazine echipamente de iarnă pentru toți clienții interesați. Aici vorbim de combinezon pentru fete sau băieți la 75 de lei, mănuși pentru copii la 30 de lei, dar și cizme căptușite la 60 de lei.

Surpriza Lidl pentru iarnă

Lidl va avea în magazine, tot din 16 noiembrie, o trotinetă pentru zăpadă la 119 lei. Totodată, va avea și un guler multifuncțional la 15 lei, dar și pernuțe pentru încălzit mâinile la 6 lei. Și, desigur, detergent lichid, la 17 lei, că și iarna se murdăresc hainele.

O surpriză aparte, doar pentru adulți, e că Lidl va avea băuturi din categoria Deluxe. Aici vorbim de vin roșu sec la 90 de lei, gin irlandez la 50 de lei, dar și selecție de vinuri Bordeaux la 75 de lei și rom cubanez la 60 de lei.

Iar dacă vrei ceva de mâncare compania susține că avea și mărcile tale preferate în magazine. E vorba aici de tort Oreo la 30 de lei, tort cu caramel Daim la 25 de lei, dar și un calendar de Crăciun la 29 de lei sau turtă dulce la 35 de lei. Toate acestea le găsești în catalogul dedicat pe care îl poți vedea aici.

Citește și:
Etichete: