29 oct. 2020 | 17:35

Lidl le dă chiar acum pentru toți românii: se întâmpă în magazinele de peste tot

CHESTII
Lidl le dă chiar acum pentru toți românii: se întâmpă în magazinele de peste tot

Lanțul de magazine Lidl a anunțat o surpriză de proporții pentru toți clienții care îi trec pragul. Vorbim de niște produse aparte, cum rar mai găsești prin alte magazine. Ar trebui să te grăbești, dacă vrei să profiți, că se dau repede.

Când vorbim de oferte de la Lidl, lanțul de magazine se poate lăuda cu acele săptămâni tematice. De data asta, pentru români, e vorba de specialități în stil scandinav. Vorbim, de exemplu, de cartofi gratinați cu broccoli, praz și ceapă. Costă doar 10 lei. Apoi, sunt chiftele în stil suedez la 26 de lei. Așa ceva o să recunoști de la Ikea.

Există, totodată, în oferta Lidl și un gem de merișoare la 5,5 lei, iar la doar 4,5 lei există brânză Skyrella. În cazul în care ești fan, există castraveți murați felii, dar și brânză cu mucegai Danablu. Și nu poate fi omis sosul Remoulade la 5,5 lei.

Un deliciu pentru toți românii, chiar acum la Lidl

Există pâine integrală de secară, la 8 lei, dar și pâine crocantă la 7 lei. Iar în cazul în care sosul e ce-ți place, Lidl are sos în stil nordic la 3 lei. Unde mai pui că vinde file de hering în sos bio la 6 lei, iar salata de hering e la 7,5 lei. Desigur că nu lipsește un desert clasic: tort suedez cu migdale la 18 lei.

E un sezon în care temperaturile scad, așa că Lidl plusează. Ai, de exemplu, salopetă plușată de damă la 65 de lei, pijamale pentru femei și bărbați la 45 de lei, dar și lenjerie de pat la 100 de lei. Iar dacă vrei husă de pat, aceasta e disponibilă la 45 și 55 de lei. Pentru copii exista pulover plușat la 30 de lei.

Toate acestea, și multe altele, sunt în catalogul Lidl pe care îl poți consulta online aici.