Rivalul lui Trump a lansat afișe electorale în cel mai ciudat mod de până acum

Rivalul lui Trump a lansat afișe electorale în cel mai ciudat mod de până acum

În cea mai recentă incursiune a campaniei în mediul online, Joe Biden lansează semne electorale oficiale pentru jocul Animal Crossing: New Horizons.

Începând de la 1 septembrie, jucătorii Animal Crossing: New Horizons își vor putea amenaja curțile caselor de pe insulă cu semnele oficiale Joe Biden, ca parte a inițiativei mai largi a campaniei de organizare online a electoratului în această toamnă.

În contextul focarului de coronavirus din SUA, campaniile electorale au fost forțate să regândească în întregime modul în care atrag alegătorii. Și ce putea fi mai la îndemână decât cele mai populare platforme online?

Pentru a înlocui mitingurile în persoană, echipa lui Biden a optat pentru evenimente și strângeri de fonduri în direct, împreună cu producții și interviuri realizate respectând normele de distanțare socială.

Întreaga Convenție Națională Democrată, care a avut loc la începutul acestei luni, a fost formată din transmisii pe platforme video precum Zoom, în care invitații își țineau discursurile.

Și a mers. Așa că ce i-ar fi putut opri pe candidați să continue activitatea online?

Acum, campania Biden-Harris a lansat patru modele de semne pe care jucătorii le pot descărca, cu logo-ul oficial Biden-Harris, logo-ul Team Joe, sigla Joe Pride și o imagine a ochelarilor de soare aviator în roșu, alb și albastru.

Jucătorii vor putea accesa designurile din joc scanând codurile QR de design prin intermediul aplicației Nintendo Switch Online.

Poate fi o mișcare mai inteligentă decât pare

Milioane de oameni au utilizat Animal Crossing: New Horizons de la lansarea inițială în martie, iar campania Biden speră să atragă această bază imensă cu noul lor produs.

“Animal Crossing este o platformă dinamică, diversă și puternică, care reunește comunitățile din întreaga lume. Este o nouă oportunitate interesantă pentru campania noastră de a angaja și conecta susținătorii Biden-Harris pe măsură ce își construiesc și decorează insulele”, a declarat Christian Tom, directorul parteneriatelor digitale pentru campania Biden, într-o declarație pentru The Verge.

“Pe măsură ce intrăm în ultima etapă a campaniei spre noiembrie, aceasta este o modalitate creativă și inovatoare de a întâlni alegătorii acolo unde se află și astfel, de a ne aduna susținători.”

Ca parte a planurilor campaniei Biden-Harris de a pune semnele electorale în fața publicului, echipa pune la punct câteva colaborări cu influenceri de gaming.

“Acesta este doar începutul pentru modul în care intenționăm să atragem jucătorii înainte de noiembrie, deoarece așteptăm deja cu nerăbdare să lansăm mai multe artificii digitale, instrumente de educare a alegătorilor și să organizăm și alte eforturi pe Animal Crossing și alte platforme”, a spus Tom.

Nu doar campaniile electorale se dovedesc a fi creative

Pandemia a pus în fața ochilor multor vedete posibilitățile pe care le facilitează tehnologia.

Concertele și evenimentele s-au dovedit a fi extrem de populare printre jucătorii din întreaga lume.

Travis Scott a susținut primul său concert în Fortnite în aprilie, la care au participat peste 10 milioane de jucători. Alți artiști populari precum Idles și Cherry Glazerr au ținut festivaluri virtuale în jocuri precum Minecraft.

Citește și:
Etichete: