Jocul Rise of Kingdoms, disponibil în AppGallery: o experiență captivantă chiar și pe un telefon „de buget” de la HUAWEI

Jocul Rise of Kingdoms, disponibil în AppGallery: o experiență captivantă chiar și pe un telefon „de buget” de la HUAWEI

Un telefon este excelent pentru a te auzi cu cei dragi, dar și pentru a-l pune la treabă pe internet, pentru mesagerie și, de multe ori, pentru gaming. Dacă ești pasionat de jocuri, aceasta este o ocazie numai bună să afli mai multe despre Rise of Kingdoms, deja disponibil în Huawei AppGallery, perfect compatibil cu un smartphone.

Rise of Kingdoms este un joc de strategie de tip MMO (massively multiplayer online), inspirat din istorie, pe care îl poți avea direct pe telefonul tău. Odată ce l-ai lansat, te regăsești într-un univers în care îți poți crea un regat istoric dintre cele 11 disponibile. Apoi te apuci, la propriu, de treabă. Antrenezi armate care să te ajute să câștigi bătălii și, de ce nu, războaie, dezvolți civilizația pe care o conduci și pornești în campanii de cucerire, pentru a-ți construi un imperiu.

Te poți bucura de acest joc chiar și de pe un telefon de buget, dotat cu specificații puternice și baterie generoasă. Aici intră în scenă Huawei P40 lite E, un model lansat în martie la un preț de 799 lei. Cu acest smartphone în mână, poți juca Rise of Kindoms, dar și o mulțime de alte jocuri din AppGallery. În plus, ai acces la sute de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Telefonul se descurcă bine și când vine vorba despre fotografii sau videouri. Huawei P40 Lite E este echipat cu un sistem de trei camere foto care include o cameră principală de 48 MP cu unghi clasic de cuprindere, o cameră de 8 MP ultrawide și un senzor de 2 MP folosit pentru măsurarea adâncimii de câmp. Acesta din urmă permite acea defocalizare a portretelor, care face acele poze să semene cu cele realizate cu camere dedidcate.

Telefonul dispune și de AI Scene Recognition. E funcția care permite camerelor să recunoască peste 500 de scenarii și să optimizeze fotografia în timp real, pentru a transforma simple imagini în fotografii excelente. Iar modelul acesta are și o baterie de 4.000 mAh, care îți oferă autonomia de care ai avea nevoie de-a lungul zilei. Sesiuni de gaming, apeluri audio și video, ședințe foto și utilizarea aplicațiilor de care ai nevoie – te poți bucura de toate, cu o singură încărcare.

Huawei P40 Lite E vine cu AppGallery preinstalat

AppGallery

Când vine vorba despre aplicațiile de care ai nevoie pe telefonul tău, ai la dispoziție AppGallery. Magazinul dezvoltat de HUAWEI are deja peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. AppGallery vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Dintre aplicațiile românești, ar trebui să știi că sunt disponibile Banca Transilvania, BCR, Pago și Orange Money. Pentru divertisment și informare poți accesa Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. Totodată, ai acces la TikTok și Snapchat, dar și jocuri ca Fortnite, Game of Thrones, Battle Royale. Nu în ultimul rând, ar trebui să știi că lista s-a extins recent cu următoarele titluri: Jerry’s Pizza, FoodPanda, MyEnel, Bolt și Regina Maria. Poți să fii la curent cu ce mai e nou pe AppGallery pe pagina oficială de Facebook sau pe contul de Instagram.

Instalezi și câștigi cu AppGallery

Instalati-si-castigati

Mai trebuie să știi însă ceva. În această perioadă, poți participa și tu la nouă etapă a campaniei „Instalați și câștigați”. Prin intermediul acesteia, îți poți activa servicii suplimentare în AppGallery, prin intermediul punctelor HUAWEI, pe care le poți obține prin instalarea unor aplicații prezente în magazinul digital, până pe data de 1 iulie.

Pentru a intra în posesia punctelor HUAWEI, trebuie să descarci trei dintre aplicațiile care se găsesc în Huawei AppGallery, printre care: My Orange Romania, George Romania, Banca Transilvania, BT Pay, Biziday, Orange TV, eJobs.ro, Sarcina si Bebe, WorldClass, Lajumate.ro, MyAccount Telekom, Antena Play, 24Pay, Cel.ro, Elefant.ro, Jerry’s Pizza, Telekom TV, Power Shade, Learn English sau DYI Fashion.

Imediat după instalarea fiecărei aplicații, poți apăsa butonul „Obține puncte HUAWEI” și apoi poți copia codul generat în secțiunea „Recompense” din Huawei AppGallery. Punctele pot fi obținute prin conectarea la contul personal de identitate din aplicație, Huawei ID și pot fi folosite imediat după introducerea codului și folosirea opțiunii „Revendică”.

Nu în ultimul rând, fiecare punct HUAWEI este echivalentul sumei de 1 leu. Aceste puncte pot fi utilizate pentru următoarele servicii: beneficii speciale în aplicații sau instalarea jocurilor disponibile în Huawei AppGallery, precum și obținerea unor teme, imagini de fundal sau spațiu suplimentar în Huawei Cloud. Mai multe detalii despre mecanismul concursului „Instalați și câștigați” pot fi găsite pe platforma dedicată.

Etichete: