15 mai 2020 | 09:30

GTA V, gratuit: până când poți descărca jocul care a depășit toate recordurile, fără să plătești

ACTUALITATE
GTA V, gratuit: până când poți descărca jocul care a depășit toate recordurile, fără să plătești

Pentru prima oară de la lansarea ultimului Grand Theft Auto, bătrânul GTA V este gratuit. În cadrul unei oferte organizate de Epic Games Store, îl poți descărca legal, fără să plătești.

Din momentul în care GTA V a devenit gratuit pe Epic Games Store, magazinul virtual și site-ul din spate au fost îngenunchiate. La momentul în care în citești aceste rânduri, entuziasmul pe marginea subiectului s-ar putea să se mai fi potolit și să nu întâmpini probleme, dar dificultățile pentru cei de la Epic au fost majore.

Se știa de ceva timp că GTA V va fi oferit gratuit în această perioadă, dar nu administratorii magazinului online tot au fost luați prin surprindere. Detaliile de fond contează însă mai puțin, important este că ai aproximativ o săptămână, până pe 21 mai, pentru a-ți descărca Grand Theft Auto 5, lansat în 2013. Este important de reținut că, indiferent dacă vrei să îl joci în secunda asta sau peste câteva luni, ar fi bine să ți-l asociezi acum contului, să-l ”cumperi”, pentru că o astfel de ofertă este improbabil să se mai repete.

Ca să profiți de oferta cu ultimul Grand Theft Auto gratuit, trebuie să-ți instalezi clientul pentru Epic Games Store pe PC sau Mac de la această adresă. Dacă nu ai deja unul, trebuie să-ți faci și un cont gratuit.

După ce ai ți-ai asociat contului copia gratuită de GTA, merită să arunci o privire și pe restul ofertelor din magazinul virtual. În această perioadă, te bucuri de o serie de reduceri semnificativ la titluri exclusive. Exceptând oferta la GTA 5 care expiră pe 21 mai, restul ofertelor vor rămâne în vigoare până pe 11 iunie. Ca referință, te poți bucura de 50% reducere la titluri precum Control, Red Dead Redemption 2 sau The Outer Worlds.

În plus, Epic oferă tuturor un voucher cu valoare de 10 dolari pe care îl poți folosi la un joc care costă 14 dolari sau mai mult. După ce ai folosit voucherul, mai primești unul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele