Politicianul păcălit de un video din GTA V putea fi foarte bine din România

Politicianul păcălit de un video din GTA V putea fi foarte bine din România

Pe cât de populară este seria Grand Theft Auto, atât cu GTA V, cât și cu precedentele, nu toți au auzit de franciză. E cazul unui politician care a vrut să fie uman pe Twitter și-a ajuns sursă de miștouri.

Lumea se confruntă, în prezent, cu un asalt al falsurilor, de la videouri și poze deepfake până la deepnude. Dar un politician nu a avut nevoie de așa ceva ca să fie păcălit. În schimb, fără să pară că o zice în glumă, a distribuit pe Twittter un video din GTA V. „Un avion scapă la limită din ceea ce putea fi un dezastru uriaș”, a scris acesta. „E un miracol cât sânge rece a avut pilotul”.

GTA V a furnizat un fel de miracol

mesaj Twitter video GTA V politician

Deși mesajul era îmbucurător, videoul în cauză e din GTA V. Arată cât se poate de digital și prea puțini oameni l-ar putea confunda cu un clip real. Dar politicianul Khurram Nawaz Gandapur din Pakistan n-a avut o problemă să-l creadă.

El a distribuit videoul din GTA V pe contul verificat de Twitter, așa că nu poți spune că a fost o farsă făcută de cineva în numele său. Între timp, și-a șters mesajul. Sigur, n-a dispărut din internet, așa cum se întâmplă mai mereu cu astfel de momente.

Care e povestea în acest video cu un Airbus A380 în GTA

Pe scurt, clipul a fost publicat pe YouTube pe 20 iunie 2019. E al utilizatorului The UiGamer și el s-a trezit cu o cisternă de alimentare pe pistă în timpul jocului. În fine, el pilota un Airbus A380 și a reușit să evite acel dezastru de care pomenea și politicianul. Doar că și dacă era un dezastru, ar fi fost doar în GTA V.

Momentul acesta a adus însă aminte de politicianul care a pornit live-ul de pe Facebook cu un filtru de pisicuță. Pentru că a fost o idee bună, am trecut și politicienii români prin același filtru. Și nu numai.

Sursa: The Next Web
Etichete: