Google te „ajută” să cheltui și mai ușor bani pe haine

Google te „ajută” să cheltui și mai ușor bani pe haine
Sursa foto: Artificial Photography / Unsplash

Google introduce o nouă opțiune prin care te lasă să găsești mai ușor exact articolele vestimentare de care ai (sau nu) nevoie.

Compania promite să-ți ofere o experiență diferită atunci când îți cauți haine pe care să le cumperi de pe internet. Ți le va grupa în funcție de stil, sezon, mărime, etc direct în rezultatele de pe motorul de căutare. Astfel, atunci când dai un search rapid pentru un anumit articol de îmbrăcăminte, rezultatele pe care le vei descoperi vor fi mult mai utile.

Dacă vei căuta o cămașă în dungi, de exemplu, Google îi va arăta ofertele din mai multe magazine, ale diferitelor branduri. Tot procesul va face să-ți fie mai ușor să compari prețuri, design, materiale etc. De fapt, motorul de căutare identifică produsele populare din magazinele de pe web și le reunește într-o nouă secțiune în search.

Prin această nouă opțiune, te scutește de procesul îndelungat în care trebuie să intri pe fiecare site de haine în parte pentru a vedea toată ofera și, într-un final, pentru a alege-o pe cea mai potrivită pentru tine.

Va arăta cam așa:

Google te ajută să-ți alegi haine mai ușor

„ […] Vei începe să vezi haine, încălțăminte și accesorii de pe întregul internet într-un singur loc, în cadrul Search de pe dispozitivul tău mobil, astfel încât să poți naviga cu ușurință printre o mulțime de magazine și mărci diferite, în același timp”, spune Denise Ho, product manager Google.

Motorul de căutare indexează și organizează produse din peste un milion de magazine și actualizează regulat aceste informații, clarifică aceasta.

În cazul în care nu beneficiezi încă de această funcție, trebuie să iei în considerare faptul că aceasta încă se află în proces de implementare. Denise Ho a anunțat că se lucrează la acest lucru în această săptămână. Cel mai probabil, va ajunge curând și la tine.

Citește și: