Ultima zi de Black Friday: magazinul care concurează eMAG la reduceri

Ultima zi de Black Friday: magazinul care concurează eMAG la reduceri

În timp ce eMAG pregătește Black Friday pentru 15 noiembrie, un alt magazin a făcut fix invers: reduceri înainte de campania eMAG. Și pentru cei pasionați de electronice sunt o mulțime de produse. Am adunat 10 aici ca să îți faci o idee.

PC Garage a zis că vine cu Black Friday mai devreme: între 1 și 14 noiembrie. Ca idee, e un magazin controlat de eMAG, dar cu propriul set de produse și propria campanie de Black Friday. Așa că am aruncat o privire pe ce are disponibil acum, în ultima zi. Și sunt ceva produse care să te încânte. Altfel, rămâne eMAG. Pe electronice va avea o mulțime de produse, dar s-a dus și într-o zonă mai soft.

Toată campania e aici, dacă vrei și alte produse pe care nu le-am adăugat mai jos.

Black Friday cu telefoane bune la preț redus

OnePlus 7 a intrat acum la preț bun de Black Friday. Are un procesor excelent, 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și trei camere pe spate. Unde mai pui că are tehnologie de încărcare rapidă. Prețul e redus cu mult de Black Friday.

De la Xiaomi e disponibil Mi 8 cu 64 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, dual SIM, trei camere foto și quick charge. Iar prețul bun îl găsești aici.

Nu putea lipsi un Samsung Galaxy S10 cu 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto, un ecran excelent și va primi actualizare în curând la Android 10. Acum e disponibil cu preț redus.

Tot de la Samsung, un alt telefon spectaculos de avut în vedere de Black Friday: Galaxy A80. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un mecanism inovator pentru camerele foto. Și acum îl ai aici cu preț redus.

Șase produse pe care să nu le ratezi acum la PC Garage

Nu strică o soluție de securitate cibernetică. Bitdefender pentru 10 dispozitive e acum la preț bun. Îl găsești aici.

Când vine vorba de televizoare, nu poți greși cu un model premium de la Samsung. Are diagonală de 163 cm, are rezoluție 4K și e smart, așa că bagi Netflix cât te ține. Iar prețul, ce să mai, e bun.

Ca laptop, ASUS are de Black Friday ofertă la unul din seria ROG. Ecran de 15,6 inci, Intel Core i7 ca procesor, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare. Da, are și placă video dedicată. E disponibil la ofertă aici.

MSI are un laptop de gaming în campanie de Black Friday cu specificații care să te impresioneze. Are ecran de 15,6 inci, Intel Core i7, 128 GB stocare pe SSD și 1 TB pe hard disk, 8 GB memorie RAM și placă video dedicată. E disponibil acum cu un preț excelent.

De la Acer avem un model cu ecran de 15,6 inci, din seria Aspire, are procesor Intel Core i3, 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Îl poți cumpăra de aici.

Închei lista de Black Friday cu un laptop cu Intel Core i3, 8 GB memorie RAM, 256 GB stocare și o reducere rezonabilă. Aruncă o privire aici.

Citește și: