FOTO O altfel de ieșire în parc: soluția perfectă pentru a respecta distanța la iarbă verde

FOTO O altfel de ieșire în parc: soluția perfectă pentru a respecta distanța la iarbă verde

Sfârșitul de mai găsește multe țări în situația în care au relaxat unele restricții și în care încep, încet-încet, să permită deplasările și ieșirile. Dar se caută și soluții pentru respectarea distanțării sociale.

În multe țări din Europa și nu numai, măsurile impuse în ultimele două luni au început să fie ridicate. Astfel, cetățenilor începe să li se permită deplasarea în anumite condiții, dar autoritățile au deschis și parcurile.

Așa s-a întâmplat și-n cartierul Brooklyn din New York. Acolo, însă, s-a găsit o metodă inedită pentru ca oamenii care ies la iarbă verde să nu se apropie unul de altul.

Soluția găsită pentru a respecta distanțarea socială în parc

Videoul de mai sus a fost filmat în parcul Domino din orașul american New York. Acolo au fost create niște puncte similare locurilor de parcare, în care oamenii se pot relaxa fără să interacționeze unii cu alții. Distanța minimă care trebuie respectată e undeva la 1,5 – 2 metri.

Aceste locuri de parcare pentru oameni permit respectarea acestei distanțe. Practic, pe gazon au fost desenate niște cercuri albe marcate în care se pot așeza doar cunoscuții, fără să intre în contact cu restul. Oamenii „au ocupat” aceste zone, unii bucurându-se pur și simplu de soare, citind, sau socializând, în timp ce alții au ales să facă mișcare, respectând perimetrul marcat.

Statele Unite ale Americii sunt afectate de pandemia de coronavirus: au fost înregistrate 1,5 milioane de cazuri și 90.000 de oameni au murit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: