Firma care vinde telefoane Nokia are și cartele SIM acum. Ce au special față de ale operatorilor?

Firma care vinde telefoane Nokia are și cartele SIM acum. Ce au special față de ale operatorilor?

HMD Global a dezvăluit o serie de telefoane marca Nokia printr-un eveniment exclusiv online. Însă se pare că marea companie este ambițioasă în ceea ce privește viitorul mobil și nu se limitează doar la hardware.

HMD Global a anunțat o cartelă SIM, HMD Connect, care oferă până la 1 GB de date cu o valabilitate de 14 zile. Evident, utilizatorul poate opta pentru achiziționarea mai multor lățimi de bandă.

Cu ce este diferită HMD Connect față de cartelele SIM obișnuite?

Cartela SIM de la HMD va funcționa în 150 de țări fără probleme și fără costuri suplimentare de roaming. Kitul poate fi achiziționat de pe site-ul lor, începând de la 19,95 euro.

Ceea ce este interesant este că HMD Connect vine la pachet cu o aplicație prin intermediul căreia vei putea să controlezi tot ce se întâmplă cu SIM-ul tău.

Aplicația HMD Connect a fost lansată în Play Store, unde poți gestiona fără probleme cartela SIM și o poți reîncărca ori de câte ori este necesar. De asemenea, tot în aplicație, vei putea vedea și cât trafic de date ai consumat și cât mai ai disponibil în contul tău.

Cartela SIM va fi foarte utilă pentru persoanele care călătoresc foarte des pe plan internațional. Deși acest lucru nu se va întâmpla în viitorul previzibil din cauza pandemiei. Poate că momentul lansării cartelei SIM nu este chiar în favoarea HMD Global.

Setul de pornire include 1 GB de date în mod implicit, însă dacă ai nevoie de mai mult trafic, există opțiunea să cumperi GB suplimentari.

Compania va începe să trimită kituri începând cu 30 martie.

Partea mai puțin bună este că traficul de date pe care îl poți obține depinde de trei zone. Țările din Zona 1 primesc 1 GB de date, țările din Zona 2 primesc 500 MB, iar țările din Zona 3 primesc doar 250 MB.

Zonele sunt prezentate pe site-ul HMD Global. După clasificarea lor, nefericita Românie va putea primi doar 500 MB, întrucât este încadrată la Zona 2.

HMD Global nu a specificat rețeaua pe care va funcționa – 2G, 3G sau 4G. Cel mai probabil, acest lucru va depinde de partenerii lor regionali.

HMD Global are licența de a produce telefoane marca Nokia în toată lumea și s-a bazat masiv pe moștenirea Nokia pentru a-și spori vânzările.

Deși nu există nicio îndoială că ofertele sale sunt de primă clasă și competitive, ea continuă să rotească roata nostalgiei prin lansarea de clasice, precum recenta lansare a Nokia 5310.

Cartela SIM este despre “conectarea persoanelor”, sloganul iconic al Nokia în zilele de aur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: