Elon Musk a avut dreptate: performanța Tesla la care nu se aștepta nimeni

Elon Musk a avut dreptate: performanța Tesla la care nu se aștepta nimeni

Tesla celebrează producția mașinii cu numărul un milion, în conformitate cu pronosticurile lui Elon Musk. În prima fază, acelea păreau extrem de optimiste, dar se pare că nu este cazul.

Pentru primii câțiva ani de activitate, Tesla a părut doar un vis frumos, incredibil de ambițios, al unui antreprenor cu foarte mulți bani. Între timp, se pare că inconștiența lui Elon Musk a dat roade, iar cel mai mare producător de mașini electrice de pe mapamond tocmai a produs autoturismul cu numărul un milion.

Ca referință, Elon Musk a anunțat de mulți ani că va vinde un milion de autoturisme electrice până în 2020, dar prea puțini l-au crezut la momentul respectiv. Pentru a-și manifesta entuziasmul pentru această performanță, CEO-ul Tesla a postat pe Twitter mai multe imagini cu întreaga echipă de producție și a profitat de ocazie pentru a-i felicita pentru această realizare memorabilă.

Într-una din poze, cea integrată mai sus în articol, se poate vedea o mașină Tesla Model Y. Cel mai probabil, acela a fost autoturismul cu numărul un milion care a ieșit pe ușa fabricii. În fotografie se poate observa în detaliu și marea masă a creatorilor de autoturisme Tesla din fabrica aflată pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

 

Au existat ceva emoții legate de atingerea acestui prag în 2020. Unii directorii și-au manifestat reticența pe marginea acestui subiect și s-au rezumat la a spune că s-ar putea să atingă un număr apropiat de un milion. Acela a părut un scenariu verosimil pentru o perioadă mare de timp, având în vedere problemele întâmpinate de Tesla cu producția de Model 3 în ultimii ani.

Motivul popularității Tesla este unul cât se poate de simplu. Brandul este unul mult mai puternic în mentalul colectiv comparativ cu alte creații electrice de la concurență. Din acest motiv, în 2019, vânzările au crescut cu 50%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: