Dacia Logan care lasă și posesorii de Mercedes fără cuvinte: cum ar arăta modelul „de lux”

Dacia Logan care lasă și posesorii de Mercedes fără cuvinte: cum ar arăta modelul

Fabrica Dacia e, deocamdată, în pauză. Dar dacă ar reveni și-ar trage tare cu modele noi, ar putea recupera ce-a pierdut în criza de acum. O idee ar fi o Dacia Logan de lux. Avem și-o recomandare pentru constructorul auto.

Modelul de acum, o Dacia Logan de lux, a fost prezentat sub formă de concept de Puiu Nicolae pe pagina lui de Facebook. Ce vezi mai jos e cum ar arăta un Logan „banal”, dar ar lua ceva de la Aston Martin, Mercedes și chiar BMW Seria 7.

Deocamdată, Dacia s-a bătut doar pe preț, dar poate ar fi cazul să aibă și ceva mai mult de oferit, poate chiar în serie limitată. Cea mai scumpă mașină, cel puțin până la cea electrică, este Duster cu un preț de aproape 20.000 de euro – în cea mai bună configurație.

Dacia Logan model de lux premium

Dacia Logan model de lux

Finalul de 2020 și începutul de 2021, momente importante pentru Dacia

De la Dacia, în funcție de cum e reluată producția, vara acestui an ar trebui să aducă pe piață Lodgy 2 și Dacia Dokker 2. Aici vorbim însă de modele care nu sunt chiar de mass market. Spre toamnă, ne putem aștepta la Dacia Sandero 3 și Sandero 3 Stepway.

În primăvara lui 2021 ar trebui să fie lansat Logan 3 MCV. Tot în primăvara anului viitor ar fi rândul Spring, mașina electrică. În fine, în 2022 ar trebui să avem un Duster cu facelift

Cel mai așteptat model e însă cel electric: Spring. Până acum, Dacia n-a experimentat cu această piață. Au fost inițiative private care au transformat modele Logan pe benzină într-unele electrice, dar nimic oficial. Totodată, compania trage tare și pe piața GPL.

În 2021, cu fiecare nou model ar trebui să vedem și versiune pe GPL, dar și cea mai ieftină mașină electrică. Acest plan ar putea fi însă influențat de perioada pe care o traversăm acum. Deocamdată, constructorul auto ia în calcul să producă ventilatoare pentru spitale.

Citește și:
Etichete: