iPad Air are procesor de iPhone 12 și e acum cel mai rapid dispozitiv Apple

iPad Air are procesor de iPhone 12 și e acum cel mai rapid dispozitiv Apple

În cadrul celei mai recente conferințe Apple, gigantul din Cupertino a dezvăluit o nouă generație de iPad Air, a patra. Aceasta folosește un procesor proprietar Apple A14, același pe care îl vom vedea în iPhone 12.

În 2019, ai fi fost tentat să crezi că utilitatea unei tablete s-a cam desemantizat, dar în anul dedicat pandemiei, când statul român fuge după tablete dedicate educației, noul iPad Air este o propunere mult mai atractivă. Are un design care aduce aminte de iPad Pro, dar spre deosebire de Pro, poate fi achiziționat într-o varietate semnificativă de finisaje metalizate, după cum se poate vedea în imaginea de mai sus.

Tabletele iPad Air nu au mai fost actualizate de un an și jumătate. Noua tabletă renunță la butonul de Touch ID și într-o carcasă similară cu cea de dinainte, care găzduia un panou de 9,7 inci, acum ascunde o suprafață utilă de 10,9 inci. Fără Face ID, autentificarea biometrică la noua tabletă se realizează printr-un senzor de amprentă ascuns în butonul de power.

Apple iPad Air 2020

Noul iPad Air se pupă de minune cu a doua generație de Apple Pencil. Are o singură cameră principală de 12 megapixeli cu F/1.8 și, conform declarațiilor oficiale, pare să fie aceeași cameră de pe iPad Pro. Experiența audio a fost regândită, iar dacă îți ții tableta pe orizontală, ai parte de sunet stereo.

Noul iPad Air este disponibil în cinci culori pentru prima oară, rose gold, albastru, verde, argintiu închis și argintiu deschis. Utilizează în premieră un chipset Apple A14, prima oară când vedem noul SoC de la Apple într-un gadget, înainte de lansarea noilor iPhone-uri, luna viitoare. În plus, se încarcă prin USB C, iar un port magnetic Smart Connector pe lateral facilitează interacțiunea cu o tastatură Magic Keyboard și alte accesorii. Prețul de achiziție este de 600 de dolari pentru varianta cu 64GB și sare la 730 de dolari pentru 64GB și conectivitate LTE. Va ajunge în magazine luna viitoare.

apple ipad air

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: