Cum poți să plătești cu cardul biletul de STB și ce îți trebui pentru asta

Cum poți să plătești cu cardul biletul de STB și ce îți trebui pentru asta

Dacă te încurcă acel card STB pe care trebuie să-l porți mereu după tine, probabil vei trece imediat la această aplicație pentru a-ți plăti călătoria.

Poți plăti toate călătoriile cu mijloacele de transport în comun STB din București cu ajutorul aplicației B-Pay. Aceasta a fost dezvoltată de către compania britanică de mobile ticketing, Masabi, în parteneriat cu Mastercard România și Unicredit Bank.

Anunțul vine chiar de la Cosmin Vladimirescu, Country Manager al Mastercard, care a anunțat disponibilitatea aplicației pentru bucureșteni. De acum, vei putea plăti călătoriile cu cardul, direct din aplicația special gândită pentru așa ceva.

Dacă și pe tine de deranjează tot procesul prin care poți să plătești călătoriile STB (încărcarea cardului la ghișeu și prezentarea acestuia la aparatele din autobuz sau tramvai), ai nevoie de această aplicație, pentru o călătorie mai lejeră. Până acum, dacă nu-ți convenea să faci asta, aveai opțiunea de a plăti prin SMS.

Cum funcționează noua aplicație prin care poți plăti călătoriile STB

Pentru a putea folosi aplicația, ai nevoie, în primul rând, să-ți faci un cont, cu ajutorul adresei tale de mail. Apoi, va trebui să-ți introduci datele de pe card pentru a putea plăti biletul STB. După achiziționarea titlului de călătorie, acesta este valabil timp de 60 minute, doar pe linia pe care o selectezi.

Noua aplicație pentru titluri de călătorie STB funcționează pentru toate liniile, inclusiv pentru cele expres sau linia turistică.

De asemenea, ai posibilitatea să achiziționezi și abonamente. Prețurile pentru abonamente sunt următoarele: abonamente de o zi costă 8 lei, de șapte zile cosstă 17 lei, de 15 zile costă 25 de lei, iar cele lunare au un preț de 50 de lei.

Aplicația este disponibilă atât pe telefoanele cu Android, cât și pentru cele cu iOS. Pentru iPhone-uri, aplicația poate fi descărcată de aici, iar pentru telefoanele cu Android o poți descărca de aici.

Citește și:
Sursa: start-up