TEHNOLOGIE

Cum poți să câștigi mai mulți bani la Glovo când livrezi produse

Glovo, un serviciu de livrat diverse – de la mâncare la acte și cumpărături de la Mega Image – susține că are circa 10.000 de curieri în România. În ceea ce privește banii, există un sistem de bonusuri. Dacă te gândești să faci asta, nu strică să ții cont de ele.

Serviciile Glovo sunt disponibile în 10 orașe mari din România. Compania susține că oferă bonusuri pentru performanțele curierilor săi din București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad și Ploiești.

Ca la majoritatea serviciilor de tipul acesta, de la livrat la transport (Uber, Bolt etc.), programul flexibil poate fi un avantaj destul de mare. În cazul Glovo, curierii au patru tipuri diferite de beneficii financiare.

Cum poți câștiga bani la Glovo prin bonusuri

Dat fiind că vremea nu-i mereu cea mai bună, există bonus pentru lucrul în condiții meteo nefavorabile. Câștigul poate fi cu peste 20% mai mare pentru livrările efectuate pe ploaie, ninsoare și în alte condiții neprielnice.

Apoi, există bonus de performanță săptămânală. Cumva evident, cu cât muncești mai mult, cu atât vei câștiga mai mult. Ai peste 12% dacă ai între 20 și 80 de comenzi pe săptămână și peste 15% dacă depășești 80 de comenzi.

Există și bonus de recomandare a unui alt curier Glovo. Pentru curierii care recomandă serviciul mai departe, compania oferă un bonus de 300 de lei după primele 50 de comenzi efectuate de persoana recomandată. Acest beneficiu se aplică exclusiv livratorilor cu mașina.

În fine, există și un bonus pentru diverse campanii ocazionale. Aici compania n-a dat nicio cifră, pentru că, cel mai probabil, e dependent bonusul de campanie.

În funcție de cum îți dorești să faci bani în București sau în alte câteva orașe mari din România există câteva opțiuni. Glovo sau Uber Eats (și Uber, dacă ai mașină) sunt cele mai populare. Mai există și câștiguri din serviciile de trotinete electrice, pentru că acelea pot fi încărcate. Asta înseamnă că tu le aduni și le încarci.

BOMBĂ! Se semnează tratatul! Cele două țări își împart teritoriul! Gata cu războiul

Recent Posts

LIVE Război în Ucraina. Ziua 89. Rușii au preluat controlul unui oraș din regiunea Lugansk. Atac asupra unei baze ucrainene soldat cu 87 de morți

Rusia a invadat Ucraina joi, pe 24 februarie, și a început bombardamentele în orașe, cauzând…

27 de minute ago

BMW continue să inoveze: în ce tehnologii vrea să investească

Pe fondul amenințărilor cu un embargo asupra gazului rusesc, BMW explorează noi investiții în energie…

31 de minute ago

Zelenski a semnat legea: Persoanele care sprijină războiul dus de Rusia rămân fără averi și bunuri

Volodimir Zelenski anunță schimbări. Președintele Ucrainei a promulgat o lege cu privire la stabilirea unei…

38 de minute ago

Angajații Institutului Național de Statistică anunță proteste zilnice. Salariații spun că sunt discriminați

Angajații Institutului Național de Statistică membrii de sindicat vor avea câte o întâlnire de 15…

o oră ago

Ford are probleme cu anumite modele: de ce sunt chemate în service

Ford recheamă peste 39.000 de SUV-uri după 16 incendii sub capotă, a spus compania. Retragerea…

2 ore ago

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura: fructul afrodiziac de care se folosește ca să le vândă americanilor cea mai rafinată delicatesă

O româncă a dat lovitura cu afacerea sa în America. Aceasta vinde produse care conțin…

2 ore ago