Cum îți transferi pozele de pe Facebook în Google Photos sau Dropbox, să nu le pierzi niciodată

Cum îți transferi pozele de pe Facebook în Google Photos sau Dropbox, să nu le pierzi niciodată

Dacă tot ai postat sute sau mii de fotografii pe Facebook, este important să știi că le poți salva pe toate pe Google Photos sau Dropbox.

În ultimii ani, creatorii mai multor rețele sociale au fost forțați să creeze soluții eficiente pentru descărcarea și, eventual, migrarea tuturor datelor pe care acele companii le au de la tine și despre tine. Din acest motiv, îți poți descărca toate informațiile tale persoanele de pe serverele Facebook, Instagram, Google și nu numai. Așa este legea.

Pentru că este totuși improbabil să te uiți prea des la fotografiile tale de pe Facebook, după ce le-ai descărcat pe un hard disk extern, pe laptop sau desktop, mai există o soluție. Le poți porta cu doar câteva clickuri de pe serverele celei mai mari rețele sociale din lume pe Google Photos sau, de curând, Dropbox.

transfer Facebook to google

Procesul nu implică foarte multe clickuri, dar îți recomand să-l parcurgi de pe un laptop sau desktop, cu ajutorul browserului tău preferat. Intră pe Facebook.com, fă un click în dreapta sus pe săgeata în jos și optează pentru Setări și Confidențialitate. Alege Setări, iar în noua fereastră alege în stânga Informațiile tale de pe Facebook.

Aici, vei avea mai multe opțiuni, dar partea relevantă este Transferă o copie a fotografiilor sau clipurilor tale video. Introdu parola contului tău de Facebook ca o măsură adițională de securitate. În noua fereastră, fă click pe Alege destinația și optează pentru Google Foto, Dropbox sau Koofr.

Google Foto și Dropbox funcționează într-o manieră similară. Alegi serviciul, apeși pe Confirmă, te autentifici pe Google sau Dropbox și permiți Facebook să-ți transfere imaginile și clipurile video. În cazul de mai jos, a fost nevoie să apăs pe Allow.

Transferul efectiv, în funcție de volumul de conținut postat, poate dura câteva ore. În final, pozele tale vor rămâne pe Facebook, dar le vei avea și într-o structură identică de albume în librăria din Google Photos sau Dropbox.

salvare facebook in Google Photos

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: