Clona de iPhone 12, mai bună decât originalul, creată de Huawei: ce are în plus

Clona de iPhone 12, mai bună decât originalul, creată de Huawei: ce are în plus

Mai sunt mai puțin de 24 de ore până la lansarea Huawei Nova 8 SE, un terminal care pare cât se poate de similar cu iPhone 12, din punct de vedere estetic.

Dacă îți doreai un smartphone care să arate ca cel mai nou iPhone, dar să fie semnificativ mai ieftin și mai bun, Huawei s-ar putea să aibă ceva pentru tine. Intitulat Huawei Nova 8 SE, terminalul urmează să fie dezvăluit în mod oficial pe 5 noiembrie și întruchipează un upgrade important față de precursorul Huawei Nova 7 SE, lansat în aprilie.

Pentru a-l promova, cei de la Huawei au făcut mai multe postări pe Weibo care trădează similaritățile cu iPhone 12. Marginea dreaptă este identică, în timp ce aranjamentul celor patru camere de pe spate pare, de asemenea, desprins din manualul de design folosit de Apple. Ca să înțelegi mai bine de ce unii îl vor considera clonă de iPhone 12 poți arunca o privire pe imaginea oficială de mai jos, postată online de Huawei.

lansarea Huawei

În ceea ce privește specificațiile tehnice aferente noului aparat, unele dintre ele au fost deja confirmate de Huawei. Știm deja că noul Nova 8 SE va fi construit în jurul unui ecran de 6,53 inci de tip OLED, va avea o cameră principală de 64 de megapixeli și va suporta încărcare rapidă de 66W.

Restul specificațiilor sunt doar la nivel de zvonuri la această oră, dar au mari șanse să se adeverească. Aparent, terminalul va utiliza un panou Full HD+ cu o rată de reîmprospătare de 60Hz. În plus, în funcție de buget, îl vei putea cumpăra un procesor mai bun – Dimensity 800U sau mai puțin bun, Dimensity 720.

În ceea ce privește restul camerelor de pe spate, pe lângă cea de 64 de megapixeli, va exista una de 8 megapixeli și doi senzori de 2 megapixeli. Acumulatorul va fi de 3800 mAh. Are doar 178 de grame și o grosime totală de 7,46 milimetri.

huawei lansare