CES 2020 | Cum arată mașinile viitorului în care te-ai putea plimba cândva

CES 2020 | Cum arată mașinile viitorului în care te-ai putea plimba cândva

CES este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume. Și cum tehnologia face parte acum din orice, de la târgul din acest an nu puteau lipsi marii producători auto.

Industria auto a evoluat mult de-a lungul timpului. A cam ajuns în punctul în care mașinile sunt mai mult despre tehnologie și mai puțin despre piese brute. E momentul în care marii constructori mizează pe electrice, hibride și autonome. Evident că toate noile modele vin la pachet cu inovații tehnologice.

La CES 2020, eveniment care are loc în perioada 7-10 ianuarie în Las Vegas, vor fi prezenți și câțiva producători auto. Vor profita de acest eveniment pentru a-și expune nu doar cele mai noi modele (concepte sau nu), ci și cele mai noi tehnologii cu care se pregătesc să-și echipeze generațiile.

Hai să vezi cum arată mașinile viitorului care vor fi prezentate de nume grele din industrie precum Mercedes, Toyota și Jeep.

CES 2020 | Cum arată mașinile viitorului

Mercedes va prezenta la CES 2020 modelul Benz EQC 400 4Matic. E vorba de un SUV electric ce urmează să fie lansat în producția de serie în 2021.

Nu e singurul model cu care germanii se vor prezenta în Las Vegas. Mercedes vine și cu un model concept de sedan, pe care l-a prezentat și la Salonul Auto din Frankfurt. E vorba de Mercedes-Benz Vision EQS.


Nu vor lipsi de la CES nici cei de la BMW. Vin cu o variantă îmbunătățită a modelului i3, care se cheamă Urban Suite. Practic, cei de la BMW promit un nou interior futurist.

Byton e un start-up din domeniul auto, care caută să se impună pe piață cu modele futuristice 100% electrice. M-Byte SUV e unul dintre ele.

Cei de la Jeep vin cu un model hibrid plug-in – Jeep Compass.


Și cei de la Fisker promit un concept futurist – Fisker Ocean, un SUV electric prezentat pentru prima dată la CES.


Hyndai promite un vehicul zburător. E vorba de un concept, dar nu se știe niciodată când va intra și-n producția de serie. Arată cam așa:

Nici Nissan nu se lasă mai prejos – vine cu modelul Nissan Ariya Concept, conceputl pe care l-a prezentat și la Tokyo Motor Show 2019.

În fine, Toyota va prezent două modele autonome: e-Palette, despre care spune că poate fi folosită în industria de livrări și LQ – un concept ce se conduce singur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: